A politikus ezúttal a korábbi energetikáért felelős helyettes államtitkárnak, Holoda Attilának ment neki. A Nemzeti Fejlesztési Minisztérium (NFM) korábbi energetikáért felelős helyettes államtitkára, aki három hónap után önként távozott a fejlesztési minisztériumból, azzal húzta ki a gyufát Deutschnál, hogy a hvg.hu-nak adott interjújában kijelentette "a Magyar Energetikai és Közműszabályozási Hivatal (MEKH) vezetője ma nem energetikai szakember". Deutsch ezúttal Facebook posztban reagált az interjúban elhangzottakra, melyben Holodát bukott helyettes államtitkárnak nevezi. Így:"Van-e olyan ember széles e világon, aki ne ismerné Holoda Attilát?
A talán tucatnyi tájékozatlan honfitársunk kedvéért mondom, hogy Holoda a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium (NFM) 3, azaz három hónap alatt megbukott korábbi energetikáért felelős helyettes államtitkára. Holoda egyébként 23 évig volt a MOL alkalmazásában, és két évig az INA igazgatósági tagjaként is dolgozott.
A bukott helyettes államtitkár -...

Forrás: hir24.hu
Feltöltő: scandináv
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

scandináv
Deutsch is bukott...egészen Brüsszelig.
nemsemmi
Akkor most Tomi Hernádival és Csányival egyenrangúnak állítja be magát?
Lehet, hogy az illető urak tiltakoznának az ilyen összehasonlítás miatt.
Megérteném őket.
Egy kis különbségre azért rávilágítanék. Csányi és Hernádi egy a versenyszférában működő részvénytársaság vezetője.
Tomi pedig az összes beosztását, fizetését azzal érte el, hogy nagy intenzitással nyalta Orbán fenekét. Ebben professzor, ezt el kell ismerni.
scandináv
És ott lopja a napot jó pénzért...mit csinál kint egyáltalán?
coni
Egy jogászt neveztek ki az Energetikai Hivatal élére, 7 évre.

Deutschnak csak egyben van igaza: ebben a kormányban már szóra sem érdemes ha nem szakmabeli irányít egy tárcát, vagy hivatalt.

Ez a selmeczi-kocsis féle bukott Holoda érvrendszer pedig több mint kínos, kivéve ha szőkére festi rendezettlen fürtjeit.

Most már csak az lesz még kínosabb, hogyan fog atomenergia ügyi kérdésekben tárgyalni az újdonsült elnök az oroszokkal...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.