Beszakadtak a cég részvényei, miután Orbánék a magyar rész eladását kérték. Izzik a levegő Hernádi körül. Kiderült, mennyit költünk jövőre, Amerikában aggasztó a helyzet, itt a Rezsident Evil. Ez volt a hét.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nyanya001
A helyzettel a horvátoknak nem lenne különösebb bajuk, ha a Mol, és vezetője Hernádi Zsolt nem érte volna el néhány évvel ezelőtt, hogy a horvátok átadják a cég irányítását is. A horvátok szemében a Mol egy profitéhes külföldi multi, központi politikai beszédtéma lett, hogy vissza kell szerezni a menedzsmentjogokat.

Ha ugyanezt teszi Magyarországon egy multi, akkor az pénzéhes, rohadt gyarmatosító !
verőce21
Visszakaphatják az irányítási jogokat, ez is benne van az ajánlatunkban, a többségi részvénytulajdonunk megtartása mellett!
(Végülis a MOL alapszabályában is benne van, hogy bármilyen tul.hányadú részvényes sem gyakorolhat 10%-nál nagyobb szavazati hányadot! - azonkívül ott van az állami "aranyrészvény"!)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.