Tarlós pénzesőt hullat a budapesti tömegközlekedési vállalatok vezetőire - állítja a Jobbik. Bolla Tibor személyében újabb fővárosi vállalatvezetőt avathatunk a miniszterelnöknél többet keresők klubjában. Ismét jelentős összegű személyi juttatásokról döntött a Fővárosi Közgyűlés legutóbbi, szeptember 26-ai ülésén. A fideszes országgyűlési képviselőként dolgozó György István főpolgármester-helyettes javaslatára ugyanis Bolla Tibornak, a BKV vezérigazgatójának havi javadalmazása 1,45 millió forintról 1,6 millió forintra emelkedett. Ez az összeg már eleve meghaladja a miniszterelnök és a köztársasági elnök havi 1 millió 507 ezer forintos havi illetményét, de a fideszes városvezetés biztosra ment: a kiemelkedő alapbér mellé 40 százalékos prémium is dukál a BKV vezérigazgatójának a „fennálló bérpolitikai elvekre” történő hivatkozással - olvasható a Jobbik mai közleményében.

Forrás: nol.hu
Feltöltő: scandináv
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

pacsni
BKV vezèr fizetèsèt 1,6 milliòra emeltèk! teljesen sokkot kaptam! ezèrt is menni kell vikinek 2014-ben! hozzà lehet irni a szàmlàjàra.
bakegya
@vidi500: meg az a tartozás amit a BKV AGLOMERÁCIÓJÁT TERVEZŐK LAKÁSBÉRLETÉT ÉVEK ÓTA FELEMÉSZTŐ "ŰGYVÉD ÚR" KÖZÖS KÖLTSÉGBEN TÖBB MILLIÓBAN ÚSZVA TARTOZIK A KERTÉSZ U SARKÁN ÁLLÓ HÁZ LAKÓKÖZÖSSÉGÉNEK A LAKÁSMAFFIÁVAL EGYÜTT VÁSÁROLT INGATLAN UTÁN.
Négy,azaz négyes millió fölött egy összegben,Vitézy ne üljön rajta hanem köztartozás formátumban fizessen egyösszegben,ha ilyen jól állnak!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.