Orbán Viktor szerint Magyarország mára visszanyerte életerejét, újra erősödik, és egyre jobb teljesítményre képes. A miniszterelnök ezt Bethlen István szobrának avatásán mondta hétfőn budavári Szent György téren.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kiskutyauto
Arrogáns agyhalott pszichopata viktátorunk egy rögeszméje amit szajkóz, és most is szokásos arrogáns tébolyult mámorában elböfögte "az erősek összefognak, a gyengék széthullanak"
Hmmm... nos hát kérem, ez egy szimpla NÁCI gondolatmenet. Elitista felsőbbrendűsködő, kasztista, kirekesztő, diszkriminatív és a keresztény értékekkel köszönőviszonyban sincsen, sőt pontosan ellentétes azzal (hiszen Jézus ugyebár PONT A GYENGÉK SEGÍTÉSÉRE TANÍT, nem pedig az ellenük való összefogásra, küzdésre és ELTAPOSÁSUKRA... hoppá-hoppá orbánviktátor és szánalmas hataloméhes maffia-összefogásának "keresztényi" kamuértékeiről ennyit...).
Ismét csak láthatja, akinek szeme van, értheti, akinek értelme van: cigányhitlerünknél és társadalomellenes bűnöző maffia -söpredékénél alapelv az ambivalencia, az hogy lényegében pont az ellenkezője igaz, mint amit mondanak, az ellenkezőjét mondják, amit tesznek, az ellenkezőjét gondolják, mint amit mondanak.
Mit is jelent ez az idézet valójában? Dzsungeltörvényt! Az erősek összefognak és LEGYŐZIK, ELTAPOSSÁK A GYENGÉKET, hiszen azok széthullanak... E SZEMLÉLET SZERINT A GYENGÉK AZOK ROSSZAK, AZOK ELLENSÉGEK..
Nos és ezt "szépen" érezhetjük ezt a bőrünkön is: ÉHEZŐ GYERMEKEK SZÁZEZREI, NYOMORGÓ NYUGDÍJASOK, KRIMINALIZÁLT HAJLÉKTALANOK, KÉNYSZERMUNKÁRA TERRORIZÁLT MUNKANÉLKÜLIEK, ELRABOLT SEGÉLYŰ RÁSZORULÓK!!! Tönkretett, bekebelezett vállalatok, szétvert oktatás és művészet, lenyúlt közkasszák. A gyengék eltaposása gőzerővel zajlik!!! A tények beszélnek!!!
Ennek az orbáni náci, elmebeteg, országpusztító, ámokfutó gengsztercsőcseléknek A GYENGÉK ÚTBAN VANNAK... ELTAPOSSA, KIÍRTJA ŐKET SZÉPEN MÓDSZERESEN RAVASZ NÁCI MÓDON...
Akinek értelme van és nem agyhalott barom vagy pszichopata elvetemült hazaáruló - amikből kizárólag áll az orbáni csőcselék - náci söpredéke - pontosan tudja, hogy milyen hamis kifordult tébolyult "logika" az, amit sugall ez az idézet.
Az erősek fogjanak össze, nekik kell vajon összefogni? A GYENGÉKNEK NEM? Az a jó vajon...
entero
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
kiskutyauto
@entero: Ízlelgesd, amit írtam agyhalott: "ÉRTI, AKINEK ÉRTELME VAN"'... nyilván rád ez nem vonatkozik.. csirke ne próbálja az ABC-t tanulni... úgyhogy kuss... ;)
kiskutyauto
Ja? A vége le is maradt. (csak "fent" az fb-s-ben van ott) Szóval olvasgass még némi értelmeset agyhalott orbáncsicska enterocska, művelődges, tanulgass... :D

...a befejező rész:

Nem kell sok ész felfogni pedig (de hát a náci cigányviktátor legnagyobb ellensége ugyebár az ész, a gondolkodás)
Az jó ha az erős összefog a gyenge széthullik??? Biztos?
Hát nem más, mint letisztult hitlerista NÁCI GONDOLKODÁS EZ KÉREM!!! S természetesen, mint mindig, pontosan a fordítottja igaz. Pontosan a gyengéknek kell összefogni, hogy a rajtuk uralkodó-élősködő erősekkel szemben képesek legyenek fellépni. Hogy az elnyomó, őket eltaposni akaró erősebbekkel,gyengékkel szemben érvényesítsék jogaikat!!!
Az erőseknek nem kell összefogni, sőt ha az erősek; NEM ELÉG HOGY ERŐSEK, MÉG ÖSSZE IS FOGNAK, akkor abból mi is lesz??? Ez még a dzsungeltörvénynél is kegyetlenebb állapot.. Képeljünk el egy dzsungelt, ahol a ragadozók összefognak...!!! Eltaposnak, kiírtanak mindent, aztán ők maguk is kihalnak végül, miután egymást felzabálták...
Nos analóg mód pontosan efelé halad az orbáni szép új világ, a jobban teljesítő megújuló mimagyarok torz beteg, önpusztító agyhalott, álszent és képmutató, hatalommániás világa...
Vagy ha összefognak az ország milliárdosai, az erősek, és boldogan szemlélik, ahogy a gyengébbek széthullanak, az az országnak a jó valóban??? Hova vezetne az? A TELJES ÖSSZEOMLÁSHOZ! Gondolkodni még szabad az országban, bár ki tudja meddig még, ha így megy tovább minden...
Orbánviktátor ismét letette az asztalra a nácik és bolsevikok embertelen gondolkodásmódjának tanubizonyságát; ez pedig mindig bukáshoz vezet; s a vég, a bukás viszont mindig csúnya volt eddig a történelemben.. neadjaisten ennek az országpusztító nemzetzüllesztő elmebeteg nácinak, hogy ő is úgy végezze, ahogy eddig elődjei a történelemben..
ostor
@kiskutyauto: Négy millió koldus,450 ezer éhező gyermek,sok százezer munkanélküli és éhbéres,közel 300 ezer elüldözött fiatal,40 ezer földönfutóvá tett trafikos,3 millió megrabolt mnyp.-i tag nevében írtál! És hogy milyen nagy igazságot, arra az a bizonyíték,hogy azonnal reagált is egy "érintett"!Orbán anno kijelentette,hogy az ellenfelet addig kell megölni,amíg gyenge.És az is elhagyta a száját,hogy:"sértsetek törvényt,szabályt! Én kimentelek benneteket,engem pedig megvédenek a jogászok,oszt jó napot!"És a "holdudvar "eleget is tesz a vezéri ukáznak!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.