Magyarország nem laboratórium - mondta Bajnai Gordon a miniszterelnök szavaira reagáló csütörtöki sajtótájékoztatóján. Az Együtt-PM szövetség vezetője bírálta, hogy Orbán Viktor londoni útja során nem találkozott a kormányzása elől "elmenekülő" fiatalokkal.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

bretagne
Olvassátok el a Magyar Narancs írását a látogatásról. Érdemes.
nemkati
@bretagne: Tényleg jó, sőt! Én is javaslom mindenkinek, hogy olvassa el.
"Abban igaza van, /0rbánnak/ hogy nem egyedül ő tartja a vezérközpontú vezetési gyakorlatot többre a demokráciánál, elvégre hasonló célokat követ Putyin orosz, Lukasenka belorusz, Nurszultan Nazarbajev kazah, vagy éppenséggel Ilham Alijev azeri elnök. Mind-mind Orbán közeli elvbarátja. Ám abban téved, hogy – az említetteken kívül – e gyakorlatot túl sokan tartanák kívánatosnak Európában. "

És még hozzá olvassátok el az ott található linken a The Economist írását, ami jól pofáncsapja a "konzervatív" 0rbánt, és pontos képet ad arról, mi a helyzet Magyarországon. Angolul tudóknak.
www.economist.com/blogs/easternapproaches/2013/10/hungary-and-britain
bretagne
@nemkati: Sajnos, nem tudok angolul. Talán valamelyik portál majd lehozza.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.