Hosszú hallgatás után ma elárulta az OTP, mekkora összegre szerződött le a Magyar Nemzeti Bankkal. Kiderült, hogy a bankok közül a legnagyobbra, így a Növekedési Hitelprogram első szakaszának bankok...

Forrás: Portfolio.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Uborkakulcs
Már, megint a bankokat pénzelik. Miért nem lehetett kifizetni az összes devizahitel? Majd az adósokkal egy forinthitelt kötni, és tisztességes törlesztőrészlettel és kamatokkal a törlesztés , az állam részére mefizettetni?? Nem logikus ez?? Számomra - mint devizás - igen. Ez az ingyen hitel tetszik a bankoknak. Most miért nem vernyákol a bankszövetség elnöke?? Most a Devizahiteleseket utáló, gyalázó "polgártársak" miért nem emelnek szót a bankok és a kormány ellen?? Miből mentek ki ezek a súlyos milliárdok??? Nem közpénzekből???
human
@Uborkakulcs: Már megmentették azokat, akiket meg akartak menteni. Erre találták ki az előtörlesztést. Ezzel persze csak azok tudtak élni, akik többmilliós tartalékkal rendelkeznek.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.