"Elképesztő dolog zajlott, szinte most sem tudom elhinni, hogy ilyen megtörténhet az Európa Tanácsban" – mondja Gaudi Nagy Tamás, a Jobbik parlamenti képviselője azon a videón, amit Strasbourgban forgattak az odalátogató szerb elnökről, akinek Gaudi-Nagy kérdéseket szeretett volna feltenni.

A jobbikos politikus a délvidéki magyarság területi autonómiájáról érdeklődött volna Tomiszlav Nikolicsnál, a delegáció tagjai azonban nem engedték az elnök közelébe. A csapat után szaladva Gaudi-Nagy a videón felváltva kiabálja angolul, hogy ő szabad ember és hogy ne fogdossák.

"Egyszerűen fizikailag akadályozták az én előrahaladásomat, elém állt néhány gorilla folyamatosan! A megdöbbentő az, hogy kértem a francia rendőrség segítségét (...) de ezek a rendőrök gyakorlailtag megszegik a kötelességüket és nem segítenek!" – háborgott Gaudi-Nagy a kamerának, miközben hol angolul, hol franciául próbál feljelenteni nagyjából mindenkit mindenkinél.

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

szablyafűrész
Még jó, hogy a hülyéket messziről is megismerik...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
bencemacska
Magyarországon is volt valami hasonló, mikor valaki a protokollt felrúgva odarontott a vendéghez, valamilyen jelvényt akart átadni. Az is képviselő volt!
nemkati
Csöppet se csodálkozom, egy ilyen pofátlan, tuskó pasit a biztonsági őrök helyében az első másodpercben lepofoztam volna. Remélem a feljelentései a kukában végzik, vagy nemesebb feladatnál kerülnek felhasználásra. Csak jó puha papíron adja be.
human
Hát akciófilmnek gyenge volt, hírértéke meg nulllllla.
Darthon1
@nemkati: A szerb testőröknek munkavégzésből ötös. Sajnos ami miatt ez a kis hülye kérdéseket akart feltenni, az élő és gennyesedő seb a két nép közti kapcsolatban. A magyar verések, a Temerini fiúk ügye, autonómia kérdés, erőszakos betelepítések szerb részről a Balkáni háború után stb. Így kell azt hiszem lejáratni ezeket a nagyon fontos ügyeket, ez a feladata ennek a majomnak.
Vizual
A gárda egyenruha ott engedélyezett ?
coyote3
Tomika találkozott a demokráciával...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.