Orbán Viktor szerint Európában ma az számít haladónak, aki megfordul és megkeresi az elhagyott jó utat, amely az alapvető keresztény értékekre, az emberi méltóságra, szabadságra, és kötelességre épít.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

leszúrt rittberger
Forgolódjál akkor otthon Felcsúton a földúton, ott arra mész amerre akarsz. Az unortodox marhaságaitoknak már volt eredménye, és az nem a "jobban teljesít" lózung...

Orbánnak nincs mit vesztenie, ha meg is bukik, az összelopott vagyonból, földekből, kapcsolatokból vígan megél még az ükunokája is... Életében egy percet nem dolgozott saját magáért, honnan tudná mi az a kockázat, meg a járt utat járatlanra, meg spanyol viasz és a többi...
kiskutyauto
A hazudozást olyan szintre emelte, azaz süllyedt benne ez a barom, hogy beleőrült és már egy teljesen másik világban, agyrémei világában él szerencsétlen.. NYILVÁNVALÓAN NETTÓ ELMEBETEG!!! Éves rendszerességgel pszichikai és szakmai alkalmassági vizsgálatot minden vezető pozícióban levőnek, kiemelten az állami alkalmazottaknak!!!
RÁKOS
Ez meg milyen munka megtagadásrol pofázik nekünk??? a munkához munkahely kell és az meg hol van te abszolut hülye...
RÁKOS
@leszúrt rittberger: igen volt eredménye és ezért bukott bele 1990-ben
coni
Mondja ezt egy marék jogász akik a koleszból a parlamentbe költöztek és folyamatosan gúnyolódtak az egyházon, hogy " térdre csuhások, imára".
Ami politikai tapasztalatuk van az is liberális és azt is Sorosnak köszönhetik.
Logikai bukfenc a négyzeten.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.