A soroksári családanya megölése kísértetiesen hasonlít a tizennyolc évvel ezelőtti, százhalombattai gyilkosságokra - ezt a szálat is vizsgálják a rendőrök, értesült a Bors. Az ügy több párhuzamot mutat egy tizennyolc évvel ezelőtti kettős gyilkossággal, amelyet a százhalombattai rémként elhíresült Balog Lajos két nála jóval fiatalabb társával követett el. Az akkori elkövetők közül kettő már szabadult. Balog két társa fiatal kora miatt 20 évnél súlyosabb ítéletet nem kaphatott, és kedvezménnyel szabadulhatott. (Az összesen négy lány halálával végződő gyilkosságsorozatban háromszor öltek együtt.) Az volt a tervük, hogy áldozataik szüleit később megzsarolják, így szereznek pénzt. Balog Lajos és társai, az akkor 19 éves (ma 37 esztendős) B. Tibor és a 15 éves (ma 33 esztendős) K. Krisztián. A soroksárival párhuzamos esetnél találomra választották ki a két egyetemi felvételire készülő fiatal lányt, P. ­Ad­riennt és N. Zsuzsát, akik tanulás után futni mentek este az erdőbe.

Forrás: borsonline.hu
Feltöltő: scandináv
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Meine Ehre heisst Treue
Az ilyen bűnözőket soha nem kellene szabadlábra helyezni.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
coni
Engem a volt férj exkluzív interjúja Hajdúnak igen elgondolkoztatott. Nem ismerek olyan embert aki néhány nappal a gyilkosság után képes lenne sztoriként értékesíteni ezt a szörnyűséget." Hajdú elnémította a férjet, Hajdú durvát kérdezett, csak a Frizbinek nyilatkozik" szalag címek sokat elárulnak a Frizbi és nézői szellemi szintjéről és arról, hogy az emberek lassan csak akkor nyitják ki a TV-t ha legalább egy darabolós gyilkos van az aznapi műsorban. Ebben is egyre jobban teljesít az ország..
excep
szerintem ez baromsag??? persze a zsaruknak igy egyszerubb lenne
Zsuga
Én nem vagyok nyomozó, és nem is tudtam, hogy a százhalombattai gyilkosságok elkövetőjével mi lett, de mégis rögtön az az eset jutott eszembe, mikor a mostanit meghallottam. Mindegyikről borzasztó volt hallani, de az még szörnyűbb, hogy ennyire kegyetlen gyilkosok ilyen fiatalon megint szabadon járhatnak közöttünk. Ezeket soha nem lenne szabad a társadalomra szabadítani! Nem hiszek abban, hogy aki csak egyszer is képes volt gátlástalanul, kegyetlenül, előre kitervelt módon, élvezettel emberéletet kioltani, az megjavul. Az esetek döntő többségében biztosan nem!
nahát
szomorú ez, akkor ez azt jelenti , hogy semmi érdemleges nyom nincs, csak találgatnak?
kkalman
Kívánom, hogy a mi biztonságunk érdekében is elfogják a tettest, vagy tetteseket, és a bíróságon a legszigorúbb ítéletet hozzák, azaz, tényleges életfogytot, ahonnan nem szabadulhatnak még feltételesen sem.
jancsipapa
Még a kerékpáros fiút megverő négy "fiatalt " se képesek elkapni .

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.