Magas labdát dob fel a sportért felelős államtikár napirend előtti felszólalásában, amire az ellenzék várhatóan a magyar válogatott pénteki buktájával fog válaszolni. A kormányoldal inkább a rezsicsökkentéssel foglalkozik.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Zsuga
A kormányoldal mostanában kizárólag a rezsicsökkentéssel foglalkozik. Minden aljas tettüket felhozó hozzászólást csak ezzel tudják kivédeni. Csak abban bízhatunk, hogy az ő számításaikkal ellentétben, népünk elég nagy hányadát nem fogják tudni félrevezetni, megvásárolni ezzel a nevetségesen átlátszó kampányfogással.
Őszintén szólva, annak kifejezetten örültem, hogy hadvezérünk kedvenc játéka magyar részről ilyen szinten megbukott. Magyarország úgy tűnik e téren is JOBBAN TELJESÍT, mint annyi minden másban is. Ezért is kell milliárdokért stadionokat építeni. Igazán megéri!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.