Orbán Viktor és Hernádi Zsolt egy színpadon mutatkozott a Mol új vegyi üzemének alapkőletételén – írja a Hvg.hu.

Hatalmas sajtóérdeklődés közepette jelent meg Orbán Viktor mellett a nyilvánosság előtt Hernádi Zsolt, aki ellen hetekkel ezelőtt elfogatóparancsot adott ki az Interpol. Az újságírókat a Mol-vezér közelébe nem engedték, így kérdéseket sem lehetett feltenni neki – olvasható a Hvg.hu oldalon.

Orbánnal jelent meg a nyilvánosság előtt Hernádi

Orbán szerint a magyaroknak észre kell venniük az új gazdasági világrendet, nem szabad, hogy most is a kényszeres alkalmazkodás legyen úrrá rajtuk, helyette kezünkbe kell vennünk a sorsunkat. Ezt a kormány Orbán szerint elkezdte azzal, hogy rendbe tette az ország pénzügyeit, a költségvetési hiány alacsony, az államadósság csökkent, és vonzó befektetői környezet valósult meg.

32 hozzászólásarrow_drop_down_circle

hallgatag
..." kezünkbe kell vennünk a sorsunkat. Ezt a kormány Orbán szerint elkezdte azzal, hogy rendbe tette az ország pénzügyeit, ..." ( Igy a cikk ...)
Hát igen, nem rendbe, hanem zsebre... Igy van értelme !!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
szocdem
Egy civilizált ország miniszterelnöke sohasem jelenne meg egy Interpol által körözött bűnözővel - akinek az ügyét voltaképp a Horvát bíróság az elfogató parancs jóváhagyása előtt eldöntötte...
Egy civilizált ország lakossága nem menne el szó nélkül amellett hogy a miniszterelnöke bűnözőket bújtat, karol fel, és a hatalma (és vagyona) megszilárdításához használja fel őket, akár csak azok törvénytelen és tisztességtelen módszereit..
Egy civilizált országban persze így van ez.
A nem civilizáltban meg bármi bármikor megtörténhet - nincs min csodálkozni.
human
@szocdem: Orbán csak azt hiszi, hogy ha Hernádi mellé áll az felér egy bűnbocsánattal. Sőt jelenléte bárhol azonnal feloldozással ér fel. Pedig nem is tudja mekkorát téved. Akivel együtt látják az manapság inkább gyanússá válik. Akinek egy Habony Árpád ad tanácsot, az vajon milyen ember lehet? Ilyen embernek milyen barátai lehetnek?
hallgatag
Dr.Magyar György az egyik legjobb ügyvéd hazánkban, ha azt
javasolja, hogy menjen ´s jelentkezzen, tisztázza magát a horvát hatóságnál
akkor fogadjon szót. Nem kell a viki mellett pózolni, és ugy várni, hogy mikor
viszik el az elfogató parancs értelmében...Itt nem védi meg Viktorka !!!
bakegya
@hallgatag: kéz a kézbe mennek majd oda is!-kézfogató parancsot teljesítve vezeti szabadságharcát urbánus Vicktorus!-a megemelt eljárási költségen felül ránk a közmunka és ima vár-de az kötelező.
Még egy nagy utazás Indiába-aztán még egy akárhova...,Magyar dr meg minek okán ad olcsó tanácsokat?Vagy úgy gondolja ha őt viszik kiáll Magyarország ő mellette?!
Szinház ... az egész világ...mekkora lejáratókampány ez nekünk!
szocdem
@human: Hernádi remélem tisztában van vele hogy csak addig nem adják ki amíg Orbán van hatalmon.
Európában nincs olyan ostoba ember aki elhiszi, hogy a Polti ügyészség kimondhatja a Horvát bírósággal szemben hogy Hernádi nem bűnös! És ennek megfelelően fog a váltó hatalom eljárni. Ebben biztos vagyok.
Abban nem hogy Orbán meddig fog maradni, és nem évül -e el közben Hernádi bűnügye a Horvátoknál..
coni
"Orbán Viktor és Hernádi Zsolt egy színpadon mutatkozott"

Hogy nem szégyenlik egymást!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.