Közel ötvenezer aláírást gyűlt össze Magyarországon a Kereszténydemokrata Néppárt (KDNP) támogatásával az Egy közülünk elnevezésű, magzati élet védelmét célzó akcióban. Az íveket Semjén Zsolt, a kisebbik kormánypárt elnöke adta át az itthoni szervezőknek kedden Budapesten.

Semjén Zsolt kiemelte: a KDNP küldetésének tekinti, hogy ezt az ügyet támogassa, az élethez való jog ugyanis nem függhet az életkortól. Úgy fogalmazott: a megfogant élet olyan érték, amit védeni kell.

A kezdeményezés nem abortuszvita – szögezte le a kormányfő kereszténydemokrata helyettese, aki hozzátette: az a cél, hogy az Európai Unió ne támogasson olyan kísérleteket, amelyeket a megfogant emberi élet elpusztításával járnak.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

szepwilly
az elethez valo jog...te barom arcu,hogy elj ahhoz enni kell,hogy egyel ahhoz meg munka kell,te baszom nagy katolikus komenyista!!!
kiskutyauto
Na és mi van a milliárdnyi élettel amit ezer éves rémuralma alatt kiirtott a keresztény-terror? Egy olyan globális maffia egy képviselője ugat az élet védelméről, mely emberiségellenes bűnszervezet, UGYANAZ a szervezet, semmi nem változott, jog- és eszmeutód, ezer éven át sanyargatta irtotta az emberiséget globálisan? Nem nevetséges ez kicsit? Kb olyan mintha náci szervezetek, skinhead csoportok kimennének az utcára zsidókért tüntetni...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.