A szerzői jogdíjak egy részének újraosztása nem lenyúlás, és pont azokat segíti, akik nem a haszonélvezői egy bejáratott, viszonylag szűk rétegnek kedvező rendszernek - állítja L. Simon László, az Országgyűlés kulturális bizottságának elnöke és a Nemzeti Kulturális Alap bizottságának elnöke...

Forrás: komment.hu
Feltöltő: human
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

human
Erre hivatkozott:
"S persze akkor az is megjelenne kockázatként, hogy például Majka jobban fog keresni, mint sok mostani kedvezményezett. (Majka Belehalok című számát több mint 22 milliószor hallgatták meg a YouTube-on bő egy év alatt, míg a Kispál és a Borz húszéves jubileumi koncertjén készült, 2008-ban feltöltött Csillag vagy fecske című felvételt ugyanitt 3,3 millióan, köztük magam is vagy háromszor."

Majka számát talán azért hallgatták meg annyian, hogy összehasonlítsák az eredeti zenével, ami egy szerb szerző műve:
frissvideok.hu/mozi-tv/195403-video-majka-mas-zenejevel-csinalt-slagert

De hát a FIDESZ-re nem jellemző, hogy zavarba jönne egy kis lenyúlástól. Csak gondoljunk Schmitt Pali köztársasági elnökünkre (neki köszönhető a smittelés új fogalma) vagy más plágiumgyanús miniszteri dolgozatokra.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.