A Fideszt a választókorú népesség 26 százaléka támogatja, az MSZP 16, a Jobbik 6, az Együtt-PM 4, a Demokratikus Koalíció (DK) 3, az LMP egy százalékon áll - közölte az Ipsos az október első felében, az ország felnőtt lakossága körében végzett közvélemény-kutatásából származó eredmények alapján csütörtökön az MTI-vel.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

41 hozzászólásarrow_drop_down_circle

A Tündik bündije
@entero: Ez most kimondottan nem neked szól, csak úgy eszembe jutott a 13:06-os kommented alapján, hogy én mindig csak elnézően mosolygok azon, amikor megjegyzik, hogy oké, XY tagja volt az MSZMP-nek, de hát akkoriban nem volt más választása.
Dehogynem. Politizálni akkor sem volt kötelező. Ha meg tag volt, nyilván meg is felelt neki.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
yazo64
@entero: fidesznek kényes témában nincs minden esetben megengedve a hozzászólás... ennyit a demokráciáról...
Nemrég néztem egy műsort nem fidesznyalonc színészekről... az egyiket felhívta egy fideszes alpolgármester, hogy bár elismeri művészi teljesítményét, azt az utasítást kapta "odafentről" hogy ne adjon engedélyt a városban fellépni... hozzátette mélységes együttérzését a történtekkel kapcsolatban, de hát a művész megértheti hogy 3 gyerekes családapa, nem akarja kockára tenni a megélhetését... itt pl. hol az általad emlegetett demokrácia?
entero
@yazo64: Majd kérek erről egy linket, de most elköszönök, holnap egy igen komoly versenyem lesz.
Jó éjt!
yazo64
@entero: Nem mentettem el, nem gondoltam hogy számon kérik rajtam...
Megkérdezném: városodban csak fideszesekkel beszélgetsz? Nem ártana olyan emberekkel is akik közül az egyik hozzászólását bemásoltad a BEOL-os cikk kapcsán...
Jóéjt!
human
@entero: @yazo64: Asszem Gálvölgyi János mesélt erről. De ott van még Székhelyi József esete is. Neki is már le volt fixálva a fellépés, aztán letiltották. Ott okozott botrányt az a hangfelvétel, ahol lemocskoszsidózták meg feketelista igényről beszélt az egri kulturális bizottság.
www.hir24.hu/belfold/2012/05/07/hangfelvetel-lebudoszsidoztak-szekhelyit-egerben/

De ott van Jaksity Kata esete is, akit Jakubcsek hívott meg az MTV-be és letiltották a felvételt. Pedig szegény egy női műsorban nem hinném, hogy habzó szájú politikai monológba kezdene.
www.hir24.hu/bulvar/2013/10/15/letiltottak-a-kozteverol-az-atv-musorvezetojet/
Pálinkafőző Rézüst
@yazo64: tegnap, 23:30-ra: ez Egerben történt konkrétan.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.