Akár havi 16 ezer forinttal is több maradhat egy kiskeresetű családnál a kormány tervezete szerint – jelentette ki a Fidesz frakcióvezetője.

Forrás: Magyar Nemzet
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

martinpalermo
Most összeszámoltam,hogy amiket nekem ígértetek,pénzeket,hogy ennyivel ,és ennyivel több marad,már régen túl kellett volna haladni az eredeti fizetésemet--legalább egyszeresen.Nos megyek ,és elbeszélgetek az"oldalbordámmal",mert ez kimeríti a hűtlen kezelés fogalmát.
silber13
Tedd meg és kereshetsz rögvest kiadó lakást a Süvöltö Sodrófák utcában!:-))
Vizual
No most, hogy kiszámolták mennyi marad a családoknál, kezdjünk mi is számolni. Havi élelmiszer...rezsi. De nem folytatom, hiszen még az első fizetésnél járunk és már nem maradt semmi. Maradt ! Mínusz valahány...
Persze nem néztem meg a kétkeresős kategóriát amelyik havonta keres 300 ezer valamennyit, meg 300 ezer valamennyit. Hát ott lehet FIDESZ módra számolni.
Javaslom, hogy külön számolják ezentúl a FIDESZ fizetéseket és nekünk pórnépnek. Bár szeretném figyelmeztetni a párttagokat, hogy mi is szavazunk.
Mert ígérni semmibe se kerül. Most...:)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.