A Fidesz feljelentést tesz Gyurcsány Ferenc, az MSZP volt elnöke, a Demokratikus Koalíció vezetőjének nyilatkozata miatt – jelentette be Kocsis Máté, a Fidesz kommunikációs igazgatója és Gulyás Gergely, a Fidesz országgyűlési képviselője szombaton Budapesten.

A párt ismeretlen tettes ellen tesz legkésőbb hétfőn feljelentést csalás, költségvetési csalás, magán- és közokirat-hamisítás, valamint hivatali visszaélés gyanújával az ügyészségen – közölte Gulyás Gergely a sajtótájékoztatón.

A kormánypárti politikus felidézte Gyurcsány Ferencnek a héten elhangzott szavait, amelyek szerint "jobb, ha nem tudjuk", hogy korábban honnan érkeztek pénzek az MSZP-hez, valamint annak elismerését, hogy a szocialisták többet költöttek kampányra, mint amennyit a párttörvény lehetővé tett volna.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nemkati
Aki korábban 10 milliárdért kampányolt, feljelenti azt, aki 3 ,milliárdért. Megmondta Gyurcsány, szeretné, ha lenne feljelentés. Már csak az a kérdés, hogy lesz-e vizsgálat, kik ellen, és mennyire elfogulatlan. Nem vagyok túl optimista.
Hellcat
Buta fidesz...ha a gyuresz kéri a feljelentést akkor biztos tud valamit és pont hogy nem kéne feljelenteni nem?...micsoda idióták.
űrbán
A csúti ganaj pártja belesétált fletó csapdájába :) Apa kezdődik ! :D

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.