A magyar mezőgazdaság érdekében be kell vezetni a falusi általános iskolákban az agrároktatást - mondta Turi-Kovács Béla, a Kisgazda Polgári Egyesület - Kisgazda Polgári Szövetség Párt (KPE-KPSZ) elnöke, a Fidesz frakcióvezető-helyettese a párt országgyűlési választásokra való regionális felkészítési gyűlését megelőző sajtótájékoztatóján szombaton Egerben.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

35 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Mobil123
"Az 1980-as évek második felétől a falvak túlnyomó része "csak vegetál", az ott élők munka nélkül maradtak. "- Igen mert szét vertétek a tsz-ket!! A házaknál tartott élőállatokat szarér-hugyért vették át ha átvették! Íg aztán nem volt már miért tartani disznókat, bocikat. A táp, a kukorica árai az egekbe szoktek éa szép lassan már arra sem volt érdemes hogy otthon a saját ellátásra tartsanak az emberek legalább csirkét!! A gyerekeket akarjátok kapálásra tanítani az iskolában?? Na ne!!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Tekla
@Vizual: Ismerem a problémát ,állami pénzen egész évben kertészkedtek az önkormányzatra rászorulók . Aztán hagyták lefagyni a piros paprikát, pedig előre jelezte mindenk jön pár fagyos reggel. Most,állítólag beszántják a krumpli is ami már nem kell. Vásárolni lehetett néha ,de drágábban mint a zöldség boltba ,így alig lett belőle bevétel . Pedig nálunk bolt nem üzemel ,a szomszéd településre kell járni . Milyen jó lett volna helyben friss árúhoz jutni.t. De: vásároltak kamerákat ,hogy a lakosság nehogy hozzá férjen ahhoz ami az övé.
deviance
szerintem is... hétköznap iskola, vasárnap templom, szombaton meg kiküldjük a földre kapálni a gyereket
Vizual
@Tekla: ...és azt is olvastam, hogy a romák uborkaföldjét tönkretették, és hasonlót. Bár engem is sokat győzködtek a CÖF-k, hogy a második emeleti lakótelepi balkonon is meg lehet termelni a zöldségemet. De ugye azt mondtuk magyar árut a magyarnak és elhajtottuk a multikat. Ettől minden piszok drága lett. Itt olvastam a Propeller egyik kiemelt cikkében, hogy a magyar zöldség mire a termelőtől az asztalomra jut 6x (hatszoros) áron kapom meg. Ezt a harcot is megnyertük.
Vizual
...ja ! Tudjátok- e, hogy Szabolcsban állítólag Budai érdekeltségű barátok nyitottak zöldség nagykereket, felvásárló helyeket. Mintha sejteném az árdrágulás egyik okát. Pofátlanok és ezek sz@k ránk. Ja, mert befogjuk a pofánkat.
Tekla
@Vizual: Ezek a közalkalmazotti munkák voltak ,nem kisebbségi ,és persze fejétől büdösödik a hal ,nem a melós hibája(?),hogy ott maradt, hanem a vezetés nem szólt hogy szedni kell/lehet.
Vizual
@Tekla: Emlékeztetlek arra, hogy egy statisztika amit itt is megjelentettek, hatszoros eladási árat jelöl a termelő utáni felvásárlás és értékesítés közti különbség képen. Budai üzleti érdekeltségei pedig már szintén szerepeltek a hírekben. Én is onnan szedem. Csak elfelejtik az emberek. A közalkalmazottak szerintem a termelésben vesznek részt, hogy kinek ? Hát...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.