Martonyi János külügyminiszter október 18-án Szöulban megbeszélést folytatott dél-koreai partnerével, Jun Bjong Szével, hogy új lendületet kapjanak a két ország kapcsolatai. A magyar diplomácia vezetője atomenergetikai megállapodást is aláírt - tájékoztatta szombaton a magyar Külügyminisztérium az MTI-t.

Forrás: VG.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Mobil123
Jajjj! Már a címből teljesen betojtam hogy Észak Korea:-))) Mert hát ugye itt Nálunk sosem lehet tudni, hogy "vezetőink" épp hova mennek nyalni:-)
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Mobil123
@csikknorisz: Igeeen! Akkor azt ordítozták hogy Gyurcsány eladja az országot a kínaiaknak!! Azt nesze neked!! Most meg azt isten se tudja már hogy mennyi hitelt vettek fel ezek a marhák a Kínai Banktól pl. a nullás vasút építésére.
Pálinkafőző Rézüst
@Mobil123: micsodaaaaaaaa?? Hiszen 75 milló ft.-ért árulják a magyar állampolgárságot a senkiháziak! Ennyiért BÁRKI megveheti!! Szó szerint hazaárulók!!!
Mobil123
@Pálinkafőző Rézüst: na igen !! De ezért a hatalmas kiváltságért mármit az állampolgárságért nem igen kapkodnak !! Ha emlékeim nem csalnak valamikor a nyár végén volt róla szó a hírekben hogy talán két-három kínai vett ilyet!!
Pálinkafőző Rézüst
@Mobil123: már 200 fölött tartanak, és év végéig 4-500 -ra számítanak a tovarisok! Éppen itt propin volt egy cikk erről.
Mobil123
@Pálinkafőző Rézüst: Akkor arról lemardtam:-( bocsi. (bár lehet hogy ez amolyan fideszes statisztika nem mert azért sokkalom ezt a számot).

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.