A békemenetelő rezsihadseregnél nem gondoltuk volna, hogy lesz egy még röhejesebb performansz a tegnapi napról. Pedig amikor a "fogjunkössze" DK széttrollkodta Ellenzék Attila beszédét, az valami ilyesmi volt. Dőljenek hátra és élvezzék a kormányváltók civakodását! (A videón 1:00-tól.)

24 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Villon
A cikk írója, valószínű, csak a virágárustól hallotta, hogy mi történt, mert különben nem adott volna ilyen címet ennek az írásnak. A Mesterházy egyszerűen csak egy barom volt, aki nem ismerte fel a helyzetben rejlő lehetőséget, hogy zsebre vágja a papírját, és improvizáljon. Még saját közönsége előtt sem volt képes pozitívan kijönni. Eddig nem volt semmilyen véleményem erről az ipséről, de most már van. Vezessen trabantot! Nem fognak csalódást okozni egymásnak!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
világlátó
@JAJMÁR: Aggodalmad teljesen jogos. Talán már nem is a baloldal féltése a fontos a számodra sem, hanem valamilyen normális egyensúly óhajtása a normális élet felé haladás érdekében.Egyszerüen még nem jött el a baloldali váltás ideje. Kár, mert még négy év a fidesz alatt sok dolgot szinte visszafordíthatatlanná tesz. Lehet, hogy ez sem tragédia, de ezt most még nem látjuk.A hazai és a külföldi értetlenség és helyenkénti tiltakozás miatt úgy gondoljuk nagyon nem jó irányba haladunk. Lehet. De legalább képes lenne befolyásolni a folyamatokat az ellenzék. Erre sem képes, sőt Tavares miatt is áll a bál.A letámadó offenzíva sikeres, az ellenzék még védekezni sem tud, nemhogy befolyásolni a hatalom képviselőit, akik egységesek, önbizalommal telítettek és könyörtelenek. Ez pedig azok számára is megalázó, akik nem kívánnak élni és halni az Mszp.-ért
JAJMÁR
@világlátó: "Itt a nép fog dönteni, éppen arrafelé haladunk." Erről van szó, mert előbb vagy utóbb a nép dönt, ha nem választáson, akkor másképp.
Igen, nekem az egyensúly a fontos, ebben pedig a baloldal, és a jobboldal is. A demokrácia a fontos.
Túlzottan nem érdekel a politikusok személye, ők azért vannak, hogy az ország érdekében törvényeket hozzanak. Ez a dolguk.
Nem élek, halok egyetlen politikusért sem, a hideg kiráz a "szeretünk Viktor" giccstől. Elsilányítják még a szeretetet is, ahogy a hitet is. Szeretni otthon kell, hinni pedig Istenben.

Most a baloldalnak kellene helyrebillenteni a dolgokat, de úgy látszik, nem akarják, vagy nem tudják. Lehet, hogy nem tudják, ezért nem akarják. Ha megnyernék a választásokat, belebuknának, de nagyon. Szétesnének.

A nép tudatosan sokféleképpen meg van osztva, és a baloldal az "élő példa" igazi nagy összefogás nehezen tud létrejönni, ez pedig a hatalomnak kedvez.
Mégis, előbb-utóbb a nép dönteni fog, majd ha felébred a kábulatból.
kopeba
A baloldal ma szerencsétlen balfékekből áll. Esélytelenek.
világlátó
Talán még egy megjegyzés ide/ ha nem veszitek perverziónak a hosszú szövegeimet /Valahol a témához azt gondoltam közre adni, hogy a jobboldalon vannak pozitív előjelü hívószavak, míg a baloldalon csak negatív előjelü , már nem csak ellenzéki, de ellenséges szavak. Figyeljétek meg. Lassan még megfordúlhat a minősítés, lehet hogy holnap a baloldalt vádolhatjuk/-ják / gyűlöletkeltéssel. Segítsetek a jobb sorsra érdemeseknek anbban, hogy a vádakra , rágalmakra cáfolatokat, ellenérveket tudjanak megfogalmazni, hogy azonos súllyal vehessenek részt a vitákban, mert most csak medalázó, megszégyenítő tagadás, dadogásra telik. Nem javítja az esélyeket ez a magatartás.Lám a keményebb hang, sokat hozott a DK.-nak.
soljanka
Mesterházy már egyszer elveszítette a választást.
Sok MSZP szavazó csak a párthűség miatt adta le akkor oda a voksát, nem a miniszterelnök jelöltbe vetett hitük miatt.
23-án meg úgy viselkedett,mint egy sértett ovis.Nem arra figyelt, hogy mit kiabál a "nép", aki őt eltartja, hanem megkérdőjelezte azok szavát,és ledékázott mindenkit.

Azóta meg sunnyog, küldi az embereit a médiába, de nem nyilatkozik, nem kér bocsánatot,nem önt tiszta vizet a pohárba.
Való az ilyen miniszterelnöknek?
Való egy ilyen párt a parlamentbe?
+ Való Szanyi Tibor az EP-be? ( na jó Tompika után oda mindenki való, de hát minket égetnek)
kukac50
Mesterházynak csak annyit kellett volna mondani összefogunk mindenkivel a Nép érdekében.Ő még éretlen a kormányzásra.Ő még a hatalom megszerzése érdekében még Orbánnal is összefogna, a Nép szavát nem hallotta meg ezzel bizonyította,hogy csak a hatalom fontos nem a Magyar Nép.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.