Szanyi szerint a volt miniszterelnök meghekkelte Mesterházy Attila ünnepi beszédét. Gyurcsány Ferenc azt állítja, erről szó sem volt.

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kukac50
Nem volt ünnepi beszéd egyik baloldali párt részéről sem.
Ez csak egy kimutatás volt,hogy a hatalom kell de az ország Népe nem fontos.
Sajnálom mindegyiket.
Manhattan
Tegnap Mesterházy nem találta fel magát. Csak annyit kellett volna bekiabálnia a mikrofonba, hogy igen , összefogásra van szükség és a tömeg éltette volna. Sajnos zavarba jött és ez nagy baj, mert ha ennyitől is meghátrál akkor mi lenne Vele egy komolyabb megmérettetésben ?
evacica
Hát igen, ebben az országban divat lett minden rosszért Gyurcsányt okolni. Hiába az emberi szűk látókörűség nagy baj. Mi lenne, ha az emberek meg próbálnának egyedül normálisan gondolkodni is. Mi a fene baj van azzal, hogy a baloldali gondolkodású emberek összefogást akarnak, mert minden normális ember tudja hogy csak összefogással lehet elzavarni ez a korrupt velejéig romlott kormányt elzavarni. Minden épp eszű ember tudja "egyedül nem megy"! Csak a széleskörű összefogás lehet eredményes és nincs helye a kicsinyes sértődésnek, pláne egy párt vezetőjének.
evacica
@amaramaistanna: Te szerencsétlen milyen hatalomról beszélsz? Milyen hatalom, ha valaki pártvezetője ként be akar jutni a parlamentbe egy frakcióval. Ha valaki politikus ez a legkevesebb amit egy politikus akarhat. Jobban kéne tájékozódnod, hogy tisztábban és jobban lássál!Amit meg az MSZP most csinál nagyon rossz út amit választott.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.