A békemenetelő rezsihadseregnél nem gondoltuk volna, hogy lesz egy még röhejesebb performansz a tegnapi napról. Pedig amikor a "fogjunkössze" DK széttrollkodta Ellenzék Attila beszédét, az valami ilyesmi volt. Dőljenek hátra és élvezzék a kormányváltók civakodását! (A videón 1:00-tól.)

24 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Villon
A cikk írója, valószínű, csak a virágárustól hallotta, hogy mi történt, mert különben nem adott volna ilyen címet ennek az írásnak. A Mesterházy egyszerűen csak egy barom volt, aki nem ismerte fel a helyzetben rejlő lehetőséget, hogy zsebre vágja a papírját, és improvizáljon. Még saját közönsége előtt sem volt képes pozitívan kijönni. Eddig nem volt semmilyen véleményem erről az ipséről, de most már van. Vezessen trabantot! Nem fognak csalódást okozni egymásnak!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Villon
A cikk írója, valószínű, csak a virágárustól hallotta, hogy mi történt, mert különben nem adott volna ilyen címet ennek az írásnak. A Mesterházy egyszerűen csak egy barom volt, aki nem ismerte fel a helyzetben rejlő lehetőséget, hogy zsebre vágja a papírját, és improvizáljon. Még saját közönsége előtt sem volt képes pozitívan kijönni. Eddig nem volt semmilyen véleményem erről az ipséről, de most már van. Vezessen trabantot! Nem fognak csalódást okozni egymásnak!
egyember
Nem csodálom.
Csak pofáznak az összefogásról. '10-ben a fide$$ csak 50%-ban nyert, a másik 50%-ot az MSzP "hozta össze". Egyrészt azokkal a hibákkal, amit elkövetett (volt/van/lesz olyan kormány, ami nem követ el hibát?), de főleg a kommunikációs tehetetlenségével.
Ha '14-ben nem lesz Kurmányváltás, ugyanez a helyzet. A váltani akaró zemberek között azok, akik pártokat, listákat, sorrendet böngésznek, egyszerűen ostobák, nem képesek felfogni a helyzet komolyságát és ezzel ássák saját -és sok más ember- sírját.
Mesterházy egy tehetségtelen törtető, aki senki volt, valaki akar lenni és senki (sírásó?) lesz. Bajnai az az ember, aki ha hatalmat KAPNA, akkor el tudná vezetni az országot, de arra alkalmatlan, hogy hatalmat SZEREZZEN. Gyurcsány az egyetlen karizmatikus személy közöttük, de őt annyit ekézték (okkal, ok nélkül), hogy nem lesz képes kitörni, egyszerűen nincs rá elég idő (mennyi idő kellett Hitlernek ahhoz, hogy Fűhrer legyen? pedig őt sokáig egyszerűen semmibe vették, nem hogy gyalázták volna folyamatosan).
A többiek meg ...
gabrella
Nagy árat fizet az mszp azért,hogy még Mesterházi is kitanulja a vezető iskoláját, Gyurcsány már benne van és elég érett is hozzá!
A baloldalnak Gyurcsány kéne legyen a vezetője!
anonymouse
Hány perc hány másodpercnél szidják? Úgy megnézném!
szaboria1
Pihent agyú a cikk írója!!!
Mesterházinak még sokat kell tanulnia mert még éretlen a nagy politikához. Mert ha úgy kezdte volna a mondandóját IGEN Össze fogunk akkor az emberek elhallgattak volna.
anonymouse
@szaboria1: Mire számítottál? Propeller...

Szerintem az rtlklub híradójától igazolt át egy hírhamisító ide. Jól dolgozik. Látszólag bizonyítékokkal támaszt alá belemagyarázásokat. Ügyes.
Vizual
Tegnap hallottam egy műsorban és igazat adok Kovács nevű "ÉS" főszerkesztőnek. Mesterházy egy második vonalbeli politikus. Lefagyott mint az internet. Csak ő azt hitte, hogy egy "kis orbán". nemigen érdekel, hogy megmentette az MSZP-t. Felfogás kérdése. Viszont azt tudom én is, és látom is, hogy saját érdekei mentén jelentette ki egyszer, hogy van annyi érdeme, hogy ő legyen a Miniszterelnök jelölt. Nincs. Nekem eddig csak az jött le, hogy az "összefogás nevezetű" akciója arról szólt, Bajnaival együtt, hogy biztosítsák saját helyüket, kapcsiból egy "tárgyalunk" felkiáltással elhúzzák az időt a tárgyalás nevű áll tevékenységgel, majd megegyezzen Bajnaival, hogy senki nem kell, csak a szavazóik. Nos a DK. bemutatott. Kiállnak Gyurcsány mellett. Most meg ugye Kunczét is megpróbálták lejáratni. Nem csodálkozom, hiszen a saját öregjeiket is kitették az út mellé. Az első vonalat...
magyarbakancs
Mesterházi olyan lagymatag.
Semmi karizmája nincs.
JAJMÁR
Akar egyáltalán nyerni a baloldal? Ha mégis nyerne, mi történne? Egy kampányban nem tudnak, vagy nem akarnak összefogni, az esetleges "nyerést" pedig még meg is kellene védeni, és megtartani, mert nem hiszem, hogy könnyen adnák. Ugye láttátok, a másik oldalt...
Ezek a baloldali politikusok sem nyerni, sem azt megvédeni nem képesek. Sajnos, semmi jóra nem számítok... valami olyasmi jön, amit én személy szerint elkerülni szeretnék. Szegény Magyarország :(
'
világlátó
Itt a nép fog dönteni, éppen arrafelé haladunk.Többször láthattuk, hallhattuk a Tv. valamely csatornáján azt az idősebb úrat, aki NÉPLÉLEK KUTATÓ. Most nagyon szeretném hallani a véleményét.A tegnap esti Csatt meghívott vendégei sem tudtak kibújni a bőrükből, elkötelezettségük a saját oldaluk felé nyilvánvaló volt.Folyamatosan súlykolták a GY F. elleni kérlelhetetlen vádjaikat. Újra belénk lövetnének... Kik és kibe? Adott tűzparancsot GY. F.? Ha adott, tessék vádat emelni, ahogy Biszku ellen, tessék elitélni és nincs többé baja sem a baloldalnak, sem a jobboldalnak. Eltüntethető az - úgy látszik egyetlen - ellenfél. Mi meg itt maradunk és további gyűlölködésre szítanak minket innen is, onnan is. Ők, ŐK , a mi választottjaink. De hülyék vagyunk. Ismét Széchenyi jut eszembe, aki azt mondta, hogy / nem idézem szó szerint / ha a nemzet eltűri hogy hitvány vezetői vannak, akkor a népben van a hiba, mert vagy ostoba, tudatlan, vagy lealjasodott hitvány vezetői szintjére. Látnoki módon tükröt tart elénk még mindig. Persze , művelt emberként látta a régmúlt tapasztalatokat is. Az nem baj ha egy nemzet keresi saját magát saját hazájában, ez mindig megtisztulást hoz/ hat /, emiatt nem kell szégyenkeznünk. De itt most már nem erről van szó. Itt nem forradalom, sőt Istenments polgárháború kell, hanem a politikai elit kisöprése a parlamentből, alkotmányozó nemzetgyűlés, politikai pluralizmus, érdemes és alkalmas nőkből és férfiakból, sokféle párt sokféle eszmerendszer, amit az országgyűlésben kell összehangolni. Ha nem megy új választásokkal újra próbálni. Hogy közben tovább romlik az ország helyzete? Miért, most nem?Ha egyszer láthatóvá válik a politikai szereplők alkalmatlansága, vissza kell hívni őket. A békemenettel a másik oldal védőpajzs mögé bújt, Ez az oldal csak a kijózanodó népet, a sorsuk iránt aggódó embereket, a haza sorsa iránt felelősséget vállalni képes vezetői képességekkel bíró embereket, békés építő munkát akaró egyszerű városi és falusi embereket tudhat maga...
Vizual
@világlátó: Eszedbe sem jutott, hogy a népet kellene kitenni ? :)
Zsuga
Egyre több embernél veszít az esetleg eddig meglévő szimpátiából Mesterházy, hogy egyszerűen nem akarja meghallani a nép hangját, mely nem CSAK a DK szimpatizánsai felől hallható. Egyre inkább úgy tűnik, hogy beszéde ellenére ő valóban önző módon szeretne élre kerülni és ez nem biztos, hogy növeli népszerűségét. Az egyeduralomból már sokaknak van elege. Attilánál azt érezzük, hogy a mindent, vagy semmit alapon tart a választások felé.
világlátó
@Vizual: Nem , nem jutott eszembe. A mi népünk olyan amilyen. Látod, mennyire megosztható. Valamikor a vallásháborúk idején is mélyen megosztott volt. Most pártok osztják meg . Másutt is vannak politikai pártok, de mert egyikük sem kaphat lehetőséget az egyeduralomra, kénytelen türelmet , kompromisszumkészséget tanúsítani. Ilyen Dánia és Szlovénia is a sok közül. Az egypártrendszer nagy kényelmet biztosít az uralkodó pártnak. Ha nincs megfelelő belső kontrollja, akkor lezüllik, lealjasodik, kegyúrként osztogat a talpnyalók hűségéért. Ezért nálunk soha többet nem szabad egyetlen pártot hatalomra juttatni. A népet nem lehet leváltani, bármilyen is. Valamiféle " öregek tanácsa " kellene itt az országgyűlés mellé, akik megmondják mehet - e a törvény vagy nem mehet.
világlátó
@Zsuga: Sajnálom ezt a jó gyereket. Nem ő a felelős mindenért. Őt is " megcsinálták, felépítették " Azok is felelősek. Ő pedig hagyta magát. Sok kárt okoznak a " megcsináló " emberek. A háttérben élő humán menedzserek nem biztos hogy megtalálják azt a fazont, amelyet ráhúznak a kiválasztottra. Sokszor csak eszköz a kiválasztott egy háttérjátékban, A világtörténelem legújabb szakasza is bőven tud példákkal szolgálni. Amikor a kiválasztott csak a menedzsereivel találkozik, beleeshet abba a hibába, hogy elhiszi, ő az a kiválasztott, őt akarja mindenki. Talán, ha őszintébb lenne mindenki, ő is, a segítői is, a vele parolázó egyszerű kisember is, talán tisztábban látna. Most az ünnepi rendezvényt szervező felelősök és közvetlen megbízójuk is vak és süket ember módján tették a dolgukat. Vagy ami még rosszabb, sem vakok, sem süketek nem voltak, hanem ettől rosszabbak, ki sem merem írni. Mindenesetre a baj megesett. Újra kell szabni a ruhát, új fazonnal, talán egy új emberrel. Az okos és tisztességes félreállás még mindig jobb mint a görcsös ragaszkodás az illuzórikus hatalomhoz. Megmarad a józan belátó , okos fiatalember képe a következő időszakok politikai életéhez.
gabrella
@Zsuga: Igen, éppenúgy mint amikor Gyurcsány megkérdezte a népet a kettős állampolgárságról, nemmel válaszoltunk, Orbán figyelmen kívül hagyva megadta és a saját népe szegénysége ellenére osztogatja a pénzünket.
Vizual
@világlátó: Nem értelek ! Mit jelent, hogy egyetlen pártot sem...? Éppen a bal oldal, jelesül a diktatúrában szocializálódott, "pufajkásnak nevezett, kommunista" /?/ Horn Gyula adott leckét a népnek demokráciából. "Egyeduralma" volt, mégis megpróbálta felemelni a népet. Neki sem sikerült. Mit akarsz egy önfejű, csak a saját érdekeit néző de attól elvonatkoztatni nem tudó emberek tömegétől. És ez megy évszázadok óta? Megmaradtunk a törzsi szocializálódásnál? Orbán jól vette észre a hasonszőrűeket. Politikai pályafutásán látszik a diktatórikus hajlam, ami az önzés, mások lebecsülése, megalázása, a bosszú motivál. És a sok hajthatatlan, akik valamiféle önámítás folytán elhitték, hogy a kezükben van az irányítás. A liberalizmus nálunk meghonosodott változata, ez az "én" centrikusság, ami látjuk hová vezet. Ehhez járul még a politika első soraiban tapasztalható műveletlenség, elfogultság, hazug hajlamok, és az egyén képzetlensége. Mert milyen dolog az, hogy a parlamentben ülök, egy része kuka. Igy ha akad egy félszemű, ő lesz a látó. A többi meg...
Maradjunk abban, hogy ez a nép most becsapva érzi magát, mármint a bal oldal. Ezek ketten átvertek mindenkit. Magyarázhatják, hogy ez volt a jó megoldás, de mégis kirekesztettek sok embert. Az a hazugság, hogy a kis, mérhetetlen pártok és szövetségek, nem számítanak. Ez megint micsoda. Nem tudni kit is tudnak mozgósítani, de sejteni lehet. A helyzet az, hogy ettől a tudatlan Juhásztól nem is lehet mást várni. Okoskodó senki, aki azt hiszi, hogy politikus, hát nem az, egy mikrofont kapott és egyre inkább begőzöl . Neki sincs mérhető háttere, csak állítólag 100 ezer lájkja. Forradalmárnak még elmenne, de politikusnak már harmatgyenge. És ő osztja Gyurcsányt ? jaja. Mivel ellene jött létre a szervezete. Most miért várjuk, hogy szövetkezik, ha még ideiglenesen is. Nem fog. Önfejő 12 egy tucat ember. Nekem nem mondhat semmit, ahhoz ő kevés.
Idealizmusod lehet előremutató, pld, a kommunizmus elérése, de most nem aktuális...
világlátó
@Vizual: Figyelmesen végigolvastam érdekes, nagy műveltségről, felelős gondolkodásról tanuskodó hozzászólásodat. Mondhatnám, pont ilyen válaszokat reméltem, de félek, ezt nem hinné el senki.
Távol áll tőlem a kommunizmus áhítása, bár ez előtt 42 évvel azért volt dicséretes a szigorlatom tudományos szocializmusból, mert - mint tanárom mondta - te nem csak tudod, de át is tudod adni...Ma már idős emberként nincsenek illúzióim. A naivitás az más kérdés. Nem tudnék úgy gondolkodni, hogy minden úgy romlott ahogy van, kár minden erőfeszítésért, mert úgy is az erősebb kutya van szerelmi fölényben.
Amikor azt gondolom hogy a népet nem lehet leváltani, akkor nem a kommunisztikus ábrándokat keresem, hanem mintegy előrevetített jövőképként azt látom, hogy ez a nép, amely olyan, amilyennek láttuk a nagy nemzetinekibuzdulások alkalmával, valahogy mégis képes volt és képes lesz elrendezni a rajtuk tobzódó sisere had elzavarásával a saját sorsát. Nem tűri el a megalázó, megszégyenítő zsarnokságot, a megosztó aljas szándékot, valamikor valahol kilyukad a léggömb. Egyet kell értenem abban, hogy a mindenkori baloldali politikai érdekcsoportok voltak a progresszió motorjai, a ...csak láncaikat veszíthetik el, cserébe egy egész világot nyernek... gondolat megvalósítói. Ez szinte természetes. Ma amikor 4 milió magyar él a létminimum alatt,egyszerüen érthetetlen a " nép " mai magatartása. A keresztény konzervatív politikai érdekvilág képessége, tehetsége, túléőképessége újabb és még újabbmódszerek alkalmazásával képes a tömegek elvakítására. Könnyű dolga van, mert a népünk javarésze szeretne az utca napos oldalán járni. Aki ebben zebrákat fest neki aza nyertes. Ha szabad folytatom.
világlátó
A kis pártok , ha tagjaikat értelmes, intelligens emberekből válogatják össze, biztosak lehetnek abban, hogy a politikai kultúra gyakorlásában példát mutathatnak, arra szorítva más parlamenti pártokat is, hogy országgyűlési képviselőkhöz méltóan, szakmai és erkölcsi fedhetetlenséggel képviseljék választóikat, nem listás, hanem választott képviselőhöz illően. Így elkerülhető hogy " Mupett showhoz " hasonlítsák őket, majd otthon a helyi médiákban nyílt levelekben marasztalják el pártkatonához méltó " hűségéért " szemben választói alapvető érdekeivel. A liberális " én " centrikusság is a közönség tudatlanságával durván visszaélő liberális képviselők valóban önző és cinikus magatartása volt. Ebben Kóka vezető erejű modell volt. Azt hiszem nagy szerepet játszott az egyébként szükséges liberális szemlélet megutáltatásában. De ezek emberi , gyarló , kapzsi és önző emberi személyiségi problémák voltak és nem helyes a liberális eszmerendszer egyoldalú elítélése.Az Mszp és az Szdsz koalíciója úgy hiányzott a baloldalnak, mint üveges tótnak a hanyattesés. A 2010 -es bukás egyik oka ez is volt.
Nem volt persze jobb az Mszp sem a deákné vásznánál. Az a közösség, amely csak úgy tudta meg/leállítani választott vezetőjét, hogy eladta, lehetőséget adva az ellenfélnek hogy valóságos kis polgárháborúba sodorja a fővárost,- mert ugye ebben nincsenek kétségeink, bármit is tárt fel a tényfeltáró bizottság - nem jobb mint a többi rossz.Horn után már nem az volt a pártelit, mint annak előtte.Úgy viselkedtek, mint a sűllyedő hajó élőlényei.Így azután a nép, az előbb taglalt nép hamar elfordúlt és mást akart. Más kínálat nem lévén, adta a szavazatát azokra, akikről azt gondolta, másodszorra talán már jobbak lesznek. Ilyen a mi népünk. 2014.-ben megint azt választja, aki jobban elhiteti vele, hogy ...aki a szabadságot választja szabad lesz, aki a szolgaságot, az pedig mások szolgája. Ezek persze szavak, de a nép ebből ért, előbb a szíve, azután a feje.
világlátó
@JAJMÁR: Aggodalmad teljesen jogos. Talán már nem is a baloldal féltése a fontos a számodra sem, hanem valamilyen normális egyensúly óhajtása a normális élet felé haladás érdekében.Egyszerüen még nem jött el a baloldali váltás ideje. Kár, mert még négy év a fidesz alatt sok dolgot szinte visszafordíthatatlanná tesz. Lehet, hogy ez sem tragédia, de ezt most még nem látjuk.A hazai és a külföldi értetlenség és helyenkénti tiltakozás miatt úgy gondoljuk nagyon nem jó irányba haladunk. Lehet. De legalább képes lenne befolyásolni a folyamatokat az ellenzék. Erre sem képes, sőt Tavares miatt is áll a bál.A letámadó offenzíva sikeres, az ellenzék még védekezni sem tud, nemhogy befolyásolni a hatalom képviselőit, akik egységesek, önbizalommal telítettek és könyörtelenek. Ez pedig azok számára is megalázó, akik nem kívánnak élni és halni az Mszp.-ért
JAJMÁR
@világlátó: "Itt a nép fog dönteni, éppen arrafelé haladunk." Erről van szó, mert előbb vagy utóbb a nép dönt, ha nem választáson, akkor másképp.
Igen, nekem az egyensúly a fontos, ebben pedig a baloldal, és a jobboldal is. A demokrácia a fontos.
Túlzottan nem érdekel a politikusok személye, ők azért vannak, hogy az ország érdekében törvényeket hozzanak. Ez a dolguk.
Nem élek, halok egyetlen politikusért sem, a hideg kiráz a "szeretünk Viktor" giccstől. Elsilányítják még a szeretetet is, ahogy a hitet is. Szeretni otthon kell, hinni pedig Istenben.

Most a baloldalnak kellene helyrebillenteni a dolgokat, de úgy látszik, nem akarják, vagy nem tudják. Lehet, hogy nem tudják, ezért nem akarják. Ha megnyernék a választásokat, belebuknának, de nagyon. Szétesnének.

A nép tudatosan sokféleképpen meg van osztva, és a baloldal az "élő példa" igazi nagy összefogás nehezen tud létrejönni, ez pedig a hatalomnak kedvez.
Mégis, előbb-utóbb a nép dönteni fog, majd ha felébred a kábulatból.
kopeba
A baloldal ma szerencsétlen balfékekből áll. Esélytelenek.
világlátó
Talán még egy megjegyzés ide/ ha nem veszitek perverziónak a hosszú szövegeimet /Valahol a témához azt gondoltam közre adni, hogy a jobboldalon vannak pozitív előjelü hívószavak, míg a baloldalon csak negatív előjelü , már nem csak ellenzéki, de ellenséges szavak. Figyeljétek meg. Lassan még megfordúlhat a minősítés, lehet hogy holnap a baloldalt vádolhatjuk/-ják / gyűlöletkeltéssel. Segítsetek a jobb sorsra érdemeseknek anbban, hogy a vádakra , rágalmakra cáfolatokat, ellenérveket tudjanak megfogalmazni, hogy azonos súllyal vehessenek részt a vitákban, mert most csak medalázó, megszégyenítő tagadás, dadogásra telik. Nem javítja az esélyeket ez a magatartás.Lám a keményebb hang, sokat hozott a DK.-nak.
soljanka
Mesterházy már egyszer elveszítette a választást.
Sok MSZP szavazó csak a párthűség miatt adta le akkor oda a voksát, nem a miniszterelnök jelöltbe vetett hitük miatt.
23-án meg úgy viselkedett,mint egy sértett ovis.Nem arra figyelt, hogy mit kiabál a "nép", aki őt eltartja, hanem megkérdőjelezte azok szavát,és ledékázott mindenkit.

Azóta meg sunnyog, küldi az embereit a médiába, de nem nyilatkozik, nem kér bocsánatot,nem önt tiszta vizet a pohárba.
Való az ilyen miniszterelnöknek?
Való egy ilyen párt a parlamentbe?
+ Való Szanyi Tibor az EP-be? ( na jó Tompika után oda mindenki való, de hát minket égetnek)
kukac50
Mesterházynak csak annyit kellett volna mondani összefogunk mindenkivel a Nép érdekében.Ő még éretlen a kormányzásra.Ő még a hatalom megszerzése érdekében még Orbánnal is összefogna, a Nép szavát nem hallotta meg ezzel bizonyította,hogy csak a hatalom fontos nem a Magyar Nép.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.