Kocsis Máté szerint a baloldal a "saját kardjába dőlt", amikor annyira nyerni akart a bajai időközi választásokon, hogy igyekezete és válogatás nélkül alkalmazott "kampánytechnikái" önveszélyessé váltak. A Fidesz kommunikációs igazgatója szombaton a Lakiteleki Népfőiskolán, a fiatal politológusok kilencedik találkozóján kijelentette: a bajai videóügy egyik legfontosabb tanulsága, hogy a kampányban nem szabad az íratlan szabályokat áthágva válogatás nélkül minden eszközt felhasználni a győzelem érdekében.

Forrás: richpoi.com
Feltöltő: csikknorisz
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Yoda69
Neha mondhatna igazat is ez az ex-miepes taho.
Manhattan
Kocsis... Papcsák, egyre megy... Orbán helyi kiskirályai dőzsölnek. Zugló narancsos ura, Papcsák Ferenc díszpéldánya a mercis fideszesek hosszú sorának: pofátlan mondatok, és szánalmas kivagyiság az egyik oldalon, folyamatos korrupciós ügyek a másikon. Nekünk és haveroknak mindent, nektek meg új adók, és megszorítás – ez a Fidesz világa.
joopapa
"a bajai
videóügy egyik legfontosabb
tanulsága, hogy a kampányban nem szabad az íratlan
szabályokat áthágva válogatás nélkül minden eszközt felhasználni a győzelem érdekében". Akkor meséld el te szervilis barom ti mi a szent szarért ragaszkodtatok annyira ahhoz a nyomorult képviselő helyhez.
coyote3
Kocsis "tanítja" a politológusokat... Hát ez több, mint vicces:))))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.