A Svéd köztelevízión bemutatott dokumentumfilm nagy vihart kavart Magyarországon. A félórás film szerint hazánkban a legnagyobb az idegengyűlölet és az antiszemitizmus. A magyar kormány bocsánatkérést vár a svéd közszolgálati televíziótól, amiért a "Kobra" című műsorukban megsértették a magyarságot. A skandináv csatornán azt állították, hogy a kontinensen nálunk a legnagyobb az idegengyűlölet, és az antiszemitizmus. A filmben Heller Ágnes is megszólalt. Véleménye szerint az államot egy barátokból álló maffia irányítja. Többek között a fentieket tartalmazza a svéd közszolgálati televízió csaknem félórás, Magyarországról szóló filmje. A műsorhoz mellékelt ajánlóban azt írják, Európában mindenhol erősödik a szélsőségesség, de sehol sem annyira, mint a magyaroknál.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

59 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Január
Akkor mondja már meg valaki, ha olyan nagy itt az idegengyűlölet, miért is van Magyarországon annyiféle náció? Nagyon érdekes ez a dolog, mert akik gyűlölve érzik magukat, azok sem mennek el. Vajon miért?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
bakegya
Übersovszky már überelt-be és visszaintegettettek az 56-os honleányokkal,és azokkal akiknek melegük volt itthon a munkába és ott kényelmesen elkerülhetik nagy ívben a munkaerőpiacot is-MINT KIDERÜLT-igen nagy a kontraszt-és ezzel szembesülni előbb vagy utóbb kénytelenek leszünk.Felháborodás helyett,okulnunk kellene,na de ez a jelenlegi kurmányunknak nem áll érdekében.Revansot venni,mint a faltörő kos annál inkább!
A LÉNYEG A DEMOKRATIKUS ALAPJOGOK SÉRELMÉT FESZEGETTE A KÉRDEZŐ,ÉS ERRE A LEGKÉZENFEKVŐBB NEMZETKÖZILEG ELISMERT EMBEREKTŐL KÍVÁNTAK INFORMÁLÓDNI-MINT AHOGY EZ EGY JOGÁLLAMI KERETEK KÖZT JÓL,KÖZKÍVÁNATRA KONSZOLIDÁLT IGÉNNYEL MŰKÖDNI IS SZOKOTT.Csakhogy ez az ország ma Közép-Európa szívében a valóságban nem Magyarország.IGAZAT MONDOTT HELLER ÁGNES.Itt megint,mint már oly sokszor a történelmünkben az uszítás,a gyűlölet a primitív játszmák tömkelegének és az egyre mélyülő elszegényedésnek helye feneke működtetik,A BŰNBAKKERESÉS PRIMITÍV HEGEMÓNIÁJÁVAL MEGFŰSZEREZVE,egy szűk érdekszövetség által működtetve..Teljesen mindegy melyik "közizgatási" csatornára kattintunk-csak az egypártrendben igazodhat el nem csak a magyar kultúrpiacon...élő és vegetáló magyar.:)
Pálinkafőző Rézüst
@spu00: országunk népe még a pirézeket is utálja! Ugye tudsz róla?? :)))
sbl
Nem ismerik a magyar közmondást: "Amilyen az 'Adjon Isten, olyan a 'Fogadj Isten!"?
Ha valaki a Hazámról valótlanságokat terjeszt, azt miért kellene szeretni?
Heller Ágnes, meg a többi a svéd TV-nek nyilatkozó elkövetett már annyi dolgot (És még mi mindent el fognak várhatóan ellenük követni!), hogy ne legyenek a szívünk csücskei.
kkalman
Echte ungarische származásom okán, had kérdezzem már meg, ki számít nálunk idegennek, aki érintve érezheti magát az idegengyűlölet által?
sbl
Olvasd el a különféle megnyilvánulásaikat évekre visszamenőleg!
Egy részük rágalom, a többi valótlanság csak "simán".

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.