Aláírásgyűjtő akciót indított az Együtt-PM szövetség az egykulcsos adó eltörlése érdekében.

Bajnai Gordon, a szövetség vezetője hétfőn a budapesti Széll Kálmán téren sajtótájékoztatón azt mondta: az egykulcsos adóval tízből nyolcan rosszul járnak, és 50 ezer munkahely szűnt meg miatta. Aláírásukkal a választók a kétkulcsos adórendszert és egy munkahelyteremtő gazdaságpolitikát támogathatnak – tette hozzá.

Szelényi Zsuzsanna, az Együtt-PM képviselőjelöltje elmondta: nem népszavazási vagy népi kezdeményezést, hanem politikai akciót indítottak, amelynek az is célja, hogy a költségvetés és az adótörvények parlamenti tárgyalásakor bemutassák a kormánytöbbségnek, milyen sokan ellenzik az egykulcsos adót.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
gabrella
De a kormányt úgysem érdekli, hiába a nagy munka.
spu00
Nagyon helyes, hogy ezt elindították, így legalább még időben rájönnek, hogy butaságot beszélnek.Kíváncsi vagyok mennyi aláírást gyűjtenek? a szocik sem merték nyilvánosságra hozni ebéli tevékenységük eredményét. Hasonló, vagy annyi sem lesz.
gabrella
@spu00: A minimálbéresek mind aláírják.
Yoda69
Helyes, az egykulcsos ado igazsagtalan a szegenyekre nezve. Csakugy mint a rezsicsokkentes.
Minda az adoban, mind a rezsiben a szegenyeknek kellene tobb megtakaritast biztositani.
Ezert van szukseg tobbkulcsos, savos, vagy progressziv adozasra. Es olyan rezsicsokkentesre, ahol a szegeny tobbet takarit meg, mig a gazdag nemfogja az uszomedencejet futeni kozpenzbol.
spu00
@gabrella: Az igazi minimálbéresek? Na az lesz az igazi statisztikai adat.
gabrella
@spu00: Én nagyon sok helyet próbáltam, de fel sem merült,hogy a minimálbéren felül kínáljanak fizetést, mikor voltunk vagy 30-40-en az állásra.Senki nem meri megkérdezni a fizetést.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.