Orbán Ráhelnek, értsd Orbán Viktor lányának lenni nem egy hálás feladat, állapot, eleve elrendelés. Bizonyára emlékszik a Nyájas Olvasó - nem volt olyan régen - milyen volt az, amikor apuci médiaeseményt kreált legnagyobb lánya esküvőjéből , és egy fél, de leginkább egy...

Feltöltő: GeoCravker
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

41 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Manhattan
Ráchel.Maga már felnőtt nő, így azt hiszem joggal lehet feltenni Önnek ezeket a kérdéseket:
Megkérdezte-e valaha az apjától, hogy honnan volt pénze arra a több száz millió budai villára, amiben felnőtt? (súgok: Gripen)
Megkérdezte-e valaha az apjától, hogy honnan volt pénze arra a lakásra, amit vett Önnek?
Megkérdezte-e valaha az apjától, hogy az apjának van-e köze ahhoz, hogy valahányszor az apja van hatalmon, az apja barátai viszik el a közbeszerzések nagy többségét?
Megkérdezte-e valaha az apjától, hogy kap-e vissza pénzt a barátaitól miután azok elnyerik a közbeszerzéseket?

Megkérdezte-e valaha az apjától, hogy mégis volt-e köze ahhoz, hogy az apja régi barátjának, Simicska Lajos cégénél kapott jól fizető munkát a férje, Tiborcz?

Megkérdezte-e valaha az apjától, hogy vajon véletlen-e, hogy az Ön férjének családja annyi földet és trafikokat "nyert"?
A kérdések sorát folytatni lehetne bármeddig. A szülők bűnei nem szállnak a gyerekere, ebben biztos vagyok. Élnek becsületes emberek, akik maffiózó családba születtek, de képesek voltak más életet élni. A rendszerváltás előtt voltak közismert emberek, akik szembefordultak apjukkal azok politikája miatt (pl. Hobo).

Az, hogy Ön hogy kezeli az apjának messziről bűzlő, mocskos, védhetetlen ügyeit, az, hogy Ön szembe néz-e egyáltalán azzal milyen családba született, van-e erre morális ereje, akarata, az ma már, felnőtt nő létére, az Ön személyes felelőssége. Nem könnyű szembenézni ezekkel, ezt elismerem, de nem lehet megúszni. A döntése Önt fogja minősíteni.
Ön hatalmas anyagi biztonságban, jólétben nőtt fel, és ma is kivételezett élete van, még az utat is lebetonozzák maga előtt. Mindennek azonban oka és ára volt-van. Ha van Önben morál, szembenéz azzal mi volt az ára az Ön jólétének, a férje és családja gazdagodásának, az Ön és rokonai kivételezett helyzetének.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
bukfenc
@Manhattan: csak egy gondolat: rakhel-ka morális?, nem, csak orális!
Hogy keveri a kettőt?
Gáz.
Mindenki maradjon meg a kaptafájánál.

Ha ha, vagy Hi hi,
ha elveszek egy betűt és elképzelem...
Végül is az orbánci politikában orálisan hamarabb kedvenc lehetsz törpeNérónál, mint morálisan...
mátmar
Ne a tanárt szidjad Ráhelka! Apád csinált hülyeségeket! ( Indiában is) Nem a tanárod! Apucinak szólj be!
Feraj49
@Szvetlana: tegnap 14,58-ra: "De Rasinak látnia kellett volna,hogy az apja kemény bírálatot kap az interneten mindenhol".Csak az a baj,hogy azokat nem olvassa ! Ennél is nagyobb baj,hogy az apja sem . Pedig találna értelmes és okos tanácsokat, észrevételeket,és sok igazságtalanságot orvosolhatna.De nem érdeke ! A fenéknyalók meg azt mondanak amit hallani szeretne .
Mi háboroghatunk itt,de mint a mondás is tarja - " a harag lóf...t ér hatalom nélkül " !
igazszó
@nahát: Ezt azért jó lenne ha kifejtenéd bővebben Melyik feléhez tartozom én? ÉS melyikhez te ? Már itt tartunk? Lehet hogy nem is vagyok már magyar csak még nem tudok róla?És mikor is értettelek félre az első esetben vagy a másodikban, ? Vagy csak úgy egyáltalán mert én nem
tartozok a köreidbe?,
nahát
@igazszó: te emlegettél társadalom egyik felét, nem az én skatulyám, de szívesen leszek abban amiben te nem vagy, ha ennyire nem értünk egyet.
igazszó
Én nem emlegettem veled szemben ilyesmit. Ha igen jelöld meg hogy hol és mikor, ??Nem,válaszoltál érdemben arra amit kérdeztem de mindegy is !Én nem gondolom hogy egy új féltekére kellene költöznie mindenkinek aki nem ért velem egyet ! De mi ebben is különbözünk!Nem határolódom el azoktól akik nem értenek egyet velem de azért nem változtatok a saját véleményemen..

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.