December 1-jétől indulhat meg az ügyfelek regisztrációja a havi kétszeri ingyenes banki készpénzfelvételre, akik benyújtják bankuknak az erről szóló nyilatkozatot – mondta a hvg.hu-nak egy neve elhallgatását kérő vezető fideszes politikus.

A lap szerint az ügyintézést személyesen kell majd intézni a bankokban, mivel azok nem biztos, hogy minden esetben elfogadnák az e-mailes, vagy levélben feladott nyilatkozatok hitelességét.

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
bretagne
Azt mondják, hogy állítólag hatmillió bankkártyás van. Nem beszélve arról, hogy vannak olyanok is, ahol az egész családnak egy bankkártyára megy a pénze. Azokkal mi lesz?
Úgy sz@r ez a megoldás, ahogy van!
1kutya
@Brother Louie: Én arra emlékszem, hogy mindig ingyen vettem fel a pénzemet, mindaddig, amíg a FIDESZ be nem vezette a bankadót! Sőt, amikor köteleztek, mint közalkalmazottat a bankkártya váltására, akkor még azért sem kellett fizetni! Rogán Antal, választások előtt elintézi, hogy ingyen kiveheted a pénzedet, ha regisztráltál. Ez olyan örömet okoz, hogy azonnal a FIDESZ-re szavazol!
Csizmás Kond
Ha a fizetésemet a cég adja, akkor minek kell én egyezkedjek a bankokkal ?
bretagne
@Meine Ehre heisst Treue: Naná! Gondoltad, hogy csak úgy odamész a pénzedért?
Tessék sorban állni!
Meine Ehre heisst Treue
@bretagne: Nem a sorbaállás a gond, hanem maga az eljárás.
bretagne
@Meine Ehre heisst Treue: Én nem is megyek el. Még azt a pár hónapot végig csinálom, így, aztán hátha jön egy jobb világ!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.