December 1-jétől indulhat meg az ügyfelek regisztrációja a havi kétszeri ingyenes banki készpénzfelvételre, akik benyújtják bankuknak az erről szóló nyilatkozatot – mondta a hvg.hu-nak egy neve elhallgatását kérő vezető fideszes politikus.

A lap szerint az ügyintézést személyesen kell majd intézni a bankokban, mivel azok nem biztos, hogy minden esetben elfogadnák az e-mailes, vagy levélben feladott nyilatkozatok hitelességét.

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
nemkati
@Meine Ehre heisst Treue: Muszáj! Ha nem iratkozol fel az ingyen készpénzfelvevők listájára, azt úgy tekintik, mintha fizetni akarnál a pénzfelvételért. Hasonlóan a magánnyugdíjpénztárban maradáshoz. Aki regisztrál, az ingyen veheti fel a pénzt havonta kétszer, max 150000-et, és az ingyenesség díja be lesz építve a többi díjba. Aki nem regisztrál, kértszer fizet a pénzéért.
Cat Buster
Ilyenkor örülök, hogy már évek óta nincs bankszámlám.
Meine Ehre heisst Treue
@nemkati: Vagy megszüntetem a folyószámlát és kp-ben kérem a pénzem (ha ki nem hajítanak).
Brother Louie
@Horizont: Nem tudom miért vagy ennyire felháborodva?!

Mikor bevezették a banki különadót, meg rátolták a 27 % ÁFÁ-t a banki szolgáltatásokra akkor is regisztrálnod kellett, hogy szeretnéd-e fizetni vagy sem.

Nem emlélszel?
nemkati
@Meine Ehre heisst Treue: Nekem szerintem ezt mondanák: Jól van Katikám, ahogy akarod, megkapod készpénzben. De nem az egészet, mert a készpénzfelvétel nekünk is pénzbe kerül.
szablyafűrész
Remélem a regisztráció nem a Kubatov-listához kell...azt is remélem,hogy nem kell majd hozzá a nagymami és nagypapi születési anyakönyvi kivonata, érvényes útlevél, vagy horgász engedély, A és B, valamint C, D,E,F és vizijártassági kategóriás jogsi, továbbá sportrepülő vezetői engedély, 50.000 repült órával, közhiteles diplomamásolat, friss vérvizsgálati laboreredmény !

Csak azért, hogy "megkönnyítsék" az ingyenes saját pénzem felvételét !
bretagne
@szablyafűrész: Az oltási bizonyítványod is kell hozzá, vidd magaddal!
bretagne
Azt mondják, hogy állítólag hatmillió bankkártyás van. Nem beszélve arról, hogy vannak olyanok is, ahol az egész családnak egy bankkártyára megy a pénze. Azokkal mi lesz?
Úgy sz@r ez a megoldás, ahogy van!
1kutya
@Brother Louie: Én arra emlékszem, hogy mindig ingyen vettem fel a pénzemet, mindaddig, amíg a FIDESZ be nem vezette a bankadót! Sőt, amikor köteleztek, mint közalkalmazottat a bankkártya váltására, akkor még azért sem kellett fizetni! Rogán Antal, választások előtt elintézi, hogy ingyen kiveheted a pénzedet, ha regisztráltál. Ez olyan örömet okoz, hogy azonnal a FIDESZ-re szavazol!
Csizmás Kond
Ha a fizetésemet a cég adja, akkor minek kell én egyezkedjek a bankokkal ?
bretagne
@Meine Ehre heisst Treue: Naná! Gondoltad, hogy csak úgy odamész a pénzedért?
Tessék sorban állni!
Meine Ehre heisst Treue
@bretagne: Nem a sorbaállás a gond, hanem maga az eljárás.
bretagne
@Meine Ehre heisst Treue: Én nem is megyek el. Még azt a pár hónapot végig csinálom, így, aztán hátha jön egy jobb világ!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.