Orbán a nacionalizmus erősítését neoliberális lépésekkel keveri. Nemzeti tőkésosztály épül, a jóléti államot lebontják. A változások ereje meglepte Dorothee Bohlee-t és Greskovits Bélát, a térség kutatóit.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Manhattan
Nemzetközi büntető feljelentést tett Orbán Viktor ellen Bűnpártolás, Hivatali visszaélés bűntette és más bűncselekmények miatt az Alsóörsi Hírhatár két főszerkesztője. "Nemzetközi diplomáciai és törvényességi utat keresünk arra, hogy Orbán Viktort, Magyarország miniszterelnökét mindenre kiterjedő nemzetközi pszichiátriai és alkalmassági vizsgálatnak vessék alá annak megállapítása céljából, alkalmas-e arra, hogy bármiféle politikai, közigazgatási vagy igazságügyi funkciót betöltsön, továbbá a nyilvánvalóan regnáló halmozott személyiségzavarokon túl szenved-e tudathasadásos, másként lélekhasadásos elmebetegségben, paranoiás schizophreniában és szükséges-e esetében bármiféle gyógykezelés.

Kérjük, addig segítsenek Magyarországon, amíg azt el nem nyeli a téboly és a sötétség..."

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.