Botokkal és baltákkal felfegyverzett romák támadtak meg egy autót péntek éjjel a Borsod megyei Gadnán, amiben történetesen az alpolgármester fia ült – írja a Szon.hu.

A lap értesüléseit a rendőrség egyelőre nem erősítette meg, azonban a Lakatos Dezső, a falu polgármestere igen.

Lakatos szerint a falubeliek egymást ijesztgették, és felfokozott idegállapotú emberek dobáltak meg egy autót, mert azt hitték, hogy szkinhedek ülnek benne. A pletykát – amely szerint szkinhedek járnak a faluban – egy helyi asszony terjesztette el, hogy ne legyen egyedül – mondta a portálnak a polgármester.

A lap szerint a romák még a nádast is fel akarták gyújtani, mert azt hitték, hogy ott vannak a szkinhedek. Ekkor hajtott haza barátnőjével a falu alpolgármesterének fia, akinek kocsiját botokkal és fejszékkel rongálták meg, amíg rá nem jöttek, hogy nincs okuk tartani tőle.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Uborkakulcs
Először is:
A Skinhead nem gyáva, hogy a nádasban bújkáljon.2#: mi lesz a retorzió a cselekményeket elkövető, szerencsétlen, meghurcolt rejtett erőforrás ellen?? Ha holnap azt mondom abban a faluban, hogy egy SS gárda ül a kápolnában, és az estére várnak, akkor lerombolják a kápolnát?? Az nem fogalmazódik meg senki fejében, hogy MIÉRT üldözné a skinhead vagy az SS gárda a magunkat romának nevező, haszontalan férgeket???( tisztelet a kivételnek, de a kivétel erősíti a szabályt ).Az nem fogalmazódik meg senkiben, hogy a Magyarországi Svábokat, Székelyeket, Szlovákokat és egyéb nemzetiségeket MIÉRT NEM fenyegeti a támadás veszélye??? Azért van ez kedves roma származású polgártársaim- nem honfitársaim- mert a nemzetségetek jelentős része NEM AD SEMMI MAGYARORSZÁGHOZ. Hitvány piócái vagytok a Magyar Államnak. De, hogy érthetőbb legyen a Politikusainknak is: Az orvos a testből a fekélyt kivágja, nem gyógyítja, ezzel megelőzve annak terjedését és a további fertőzések kialakulását. Nem félni, meg rombolni kell kedves cigány népség, hanem úgy élni és viselkedni, hogy a nemzetiségetek ne Európa szemetét, hanem kiválóságait adja. Rajta hát...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
sokanvagyunk
@Orsós Rodrigó: a videódhoz :)) Asszimilálódnának a cigányok is (gyermekszaporulat céljából?) - Kerényi sóhaja szerint -, de hát NEM a leginkább 80 év fölötti egyedülálló nénikkel kellene próbálkozniuk.
taglo
Pedig ,kultúrált népség ...Most jöttem meg orvostól ,beronygyolt 4-cigány ,tít méterröl üvöltöztek ,kettő a 80-rongyos mobiljába, a másikak meg egymással,meg a nővérrel, hogy aszonyja a főcigány , ,,küggyed ki az orvost ,hogy a pusztulat gyüjjön rád " ! (ennyi )
Uborkakulcs
@Orsós Rodrigó:
Írtam, hogy a " Kivétel erősíti a szabályt". Nálam a ROMA az a cigány származású ember, aki azonosult a Magyar élet szabályaival. Beilleszkedett az őt körülvevő közegbe, sőt továbbmegyek, esetlegesen annak kiemelkedő tagja lett. Van ilyen Roma Magyarországon, akikre büszke lehet magyar és Cigány egyaránt.Az a cigány származású , aki a Magyar Népet megkárosítja, annak értékrendjével, életstílusával nem azonosul,azáltal beilleszkedni képtelen az nálam mindíg is cigány marad. Na, az ilyen söpredék kiabál a média felé, ha megjelenik valahol a Gárda, esetleg egy skinhead csoport. Nálam ezek jelentik a fekélyt, amire utaltam feljebb...
csikknorisz
Nálunk ilyen valamikor 80-as évek vége felé volt. Már meg nem mondanám, volt-e valami alapja a "bűrfejűekkel" való ijesztgetésnek, állítólag valaki látta valahol őket. De nem is ez a lényeg, hanem a következménye, ami pont ellenkezője a cikkben leírtaknak. A helyi cigók lapítottak hetekig, mint sz.r a fűben.
hallgatag
A polgármester. LAKATOS...akik megtámadták a fia kocsiját
romák...de ugye Magyarországon nincs cigánybünözés ???
Na neeeeeeeeeeeee
hallgatag
@Orsós Rodrigó: nov 4 08:36
Változtass nick-nevet, mert igy nagyon átlátszó
a véleményed...vércserét ugysem kaphatsz, mert az drága !!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.