Miközben az építőipar teljesítménye a nagy állami beruházások miatt összességében javul, a lakásépítés még mindig lejtmenetben van az MTI-nek nyilatkozó szakértők szerint.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Mobil123
Mert a vezír azt akarja hogy mindenki aki él és mozog ebben az orszádban a stadionban élje az életét!!:-) Akkor meg mindek lakás?? De ha nem kell lakás akkor akkor ki fog ingatlanadót fizetni mondjuk például.?
Yoda69
Mit fogunk kezdeni ezzel a sok ures stadionnal? Ebbe belegondolt mar valaki? Ekkora ongolt regen rugott fidesz a mi penzunkbol.
F_Viktor
A stadionok építése nagyon jó lehetőség a mutyizásra. Ezért (is) kell erőltetni...
Nem véletlen, hogy a felcsúti stadion építése során egy ülőhely árban többe kerül, mint az impozáns Juventus esetében. 1,08 vs. 0,9 millió forint.
F_Viktor
@coni: Igazad van, a 2010-ben megígért köztartozások lehetőségének felszámolása nem történt meg, sőt orbánék halmozzák állami tartozásukat a KKV-k, a beszállítók felé:
Százmilliárddal sáros az állam: www.stop.hu/belfold/szazmilliarddal-saros-az-allam/1190101/
gabrella
A stadionnak van haszna, de a lakásoknak mi lenne?
Szvetlana
@gabrella: Jajjjjjj! Egy stadionban max 200-400 ember nézi a meccset, bevétel minimális.
Már ezerszer kitárgyaltuk, ha lakások lennének elfogadható áron, elfogadható hitelfelvételi lehetőséggel, akkor lakáshoz juthatnának a fiatalok és vállalnának gyereket is.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.