Szerdán újra tanúként hallgatja ki a rendőrség Kardos Lajost, a Soroksáron kegyetlenül meggyilkolt Krisztina férjét – olvasható a Borsban.

A lapnak a férfi elmondta, ha a rendőrség arra kéri, hajlandó hazugsávizsgálaton átesni, bár hozzátette, szomorú lenne, ha a nyomozás mindig itt tartana. A férfinak azt mondták a rendőrök, hogy a nyomozásban egy új lehetőség merült fel.

Kardos Lajos arról is beszámolt, hogy 11 éves kisfiával, Rolival nem foglalkozik pszichológus.

"Kijelöltek korábban egy pszichológust az egyik szakambulancián, akit egy előre megadott időpontban felkerestünk. Ott azonban kiderült, hogy nem is tudnak rólunk" – mondta az édesapa.

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

dekas
@X-ray: vagy rá akarják kenni, mert nem képesek elfogni az igazi gyilkost. Több ilyen eset volt már.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
szablyafűrész
@keresztapa: Ilyen ügyekben párhuzamosan teszik a dolgukat, a csapat egyik része a családtagok, rokonok, barátok,munkatársak...stb.alibijét ellenőrzi,míg egy másik az idegen elkövetőkre gyűjt adatokat.

Mindenhol ezt teszik, mert ez a logikus és időveszteség nélküli.
radios45
Tettest kell találni, a rendőröknek, ki van adva odafentről, Pintér S.et, intézkedik.
Majd lesz egy balek, aki elviszi a balhét, a gyilkos-gyilkosok, meg szabadlábon maradnak, +évekig.
stbstb
Nem ertem, miert kell ezen megbotrankozni, hogy a rendörseg MINDEN lehetöseget leellenöriz egy gyilkossag eseten, es ez alol meg a legszükebb csaladtagok sem kivetelek!!! Ez meg nem egyenlö azzal, hogy a ferjet gyanusitjak, de az teljesen helyen valo, hogy meg az ö alibijet is leellenörzik! Senki nem allitotta es nem allitja, hogy a ferj a tettes...!!!
stbstb
Ami pedig az Aldozat ferjet illeti (es figyelembe veve, hogy Ö is rendör), nem hiszem, hogy barmi kifogasa lenne az ellen, hogy öt is ellenörzik, elvegre rendör, tehat tudnia kell, hogy ilyenkor mi az eljaras.
stbstb
En ebböl a gyalazatos gyilkossagbol most kihagynam a politikat (Pinter Sandor "urat")...! Nekem is van velemenyem rolla, egy minden hajjal megkent, közönseges alvilagi bünözö, nem több, de ez most nem az a hely, ahol ezt kellene ragozni-elemezgetni...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.