Az áldozat és a családtagok viszonyát is vizsgálja a 14 fős nyomozócsapat a Soroksáron meggyilkolt futónő ügyében – mondta Kovács Lajos, a Nemzeti Nyomozó Iroda (NNI) volt osztályvezetője a Borsnak.

Kovács Lajos a Borsnak adott interjújáben elmondta, hogy a család feltérképezésével párhuzamosan a csoport más tagjai mindennap visszajárnak a gyilkosság helyszínéhez, hogy megnézzék, kik mozognak a környéken, láttak-e valami szokatlant a gyilkosság idején vagy ahhoz kapcsolhatóan.

Kovács Lajos a spontán támadás lehetőségét is mérlegelte, ahogy a százhalombattai rém, Balogh Lajos is ötletszerűen végzett a két futó lánnyal, vagy ahogyan Bándy Katát is váratlanul támadták meg. Szerinte más is összeköti ezt a két ügyet. Mindkét helyen rengeteg nyom maradt a gyilkos után, például sperma. Ez a szexuális indítékú ügyeknél nagyon jellemző. A volt főnyomozó komoly esélyt lát arra, hogy a soroksári gyilkosság tettesét is elfogják a kollégái.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
feri57
A fehér bűnöző férgek mindig megússzák!!!
Évente 60-70 gyilkosság van abból 99% át a fehér nagy többségi bűnözők követik el!!!
szablyafűrész
@feri57: és melyik országról beszélsz ?

2011: 142 emberölés
2012.:113 emberölés

ja és a börtönök nem éppen " fehér emberekkel" vannak dugig kishazánkban...
vukkocska
@szablyafűrész: nem nagyon. A tapasztalat szerint tényleg visszamennek a tett színhelyére. Nem tudom, mi lehet ebben a taktika. Lehet, hogy már vissza is ment, akár a szombati fáklyás felvonulással (Jobbik), akár a vasárnapi futással.
szablyafűrész
@vukkocska: Mi lehet a taktika ? Kimozdítani az odújában pihenő és a híreket figyelő tróger(eket), azzal, hogy ne a helyszín közelében ólálkodjon és próbáljon meg másoktól helyi infókat szerezni, vagy lesni, hogy mit keresnek még a nyomozók.

Ugyanis a hírek szerint már szimatot kaptak a jagellók.

Azt a tényt, hogy a nyomozók visszajárnak a helyszínre miért kellene elrejteni akkor, amikor a helyiek amúgy is tudomást szereznek róla, csak arról nem, hogy a visszajárások alkalmával mit, mennyit, hol és milyen jelentőséggel találhattak még, illetőleg pontosan mi az oka a visszajárásoknak.
Dr. Kovács arról nyilatkozik, hogy végül is adatgyűjtést folytatnak a nyomozók a helyszín közelében, s a tróger(ek) nem tudhatják, hogy felmerült-e érdemi infó,. vagy sem, ezért lépésre kényszerülnek, hogy többet megtudjanak a nyomozás állása felől. Ez a lépés lehet mobilhívások sorozata - ennek a kiprovokálása akkor célszerű, ha már van tippszemély ( vagy célszemély ) és - mert újabb hírek szerint többes elkövetőkről lehet szó - ki a bűntárs.

Amikor egy Bors, vagy Blikk "belső" infókra utal, akkor mindig felmerülhet a gyanú, hogy a hatóőség részéről szándékos szivárogtatás folyik, egy bizonyos cél érdekében, s ez lehet az is, amit feljebb írtam. Nem tudni !

Ám egy volt életvédelmi osztályvezető tutira nem locsog feleslegesen ! Ezt készpénznek veheted.
igazszó
@feri57: Ezt eltévesztetted Ferikém .Pont fordítva igaz a dolog Nézzél már széjjel a börtönbe egy kicsit.
nemkati
@igazszó: Ferike nem szalaszt el egyetlen alkalmat sem, hogy a cigányokat mocskolja. Nem tévesztett el ő semmit. Csak fél, hogy ki találják tiltani innen, amire van is esélye.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.