Bár Helmut Kohl 16 évig volt német kancellár, Magyarországon vannak néhányan, akik nem szeretnék, ha Orbán Viktor vagy valaki más megközelítené ezt az életművet. A választásokhoz közeledve megszaporodtak az olyan kezdeményezések, amelyek korlátoznák a miniszterelnökök, esetleg más tisztségviselők hivatali idejét. Az alkotmányjogász szerint a politikai szereplők újraválaszthatóságának tilalma szokás kérdése, ha lenne rá akarat, bármikor meg lehetne tenni. A jelenlegi kormánytöbbség ugyanakkor nem híve az ilyesféle önkorlátozásnak.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
adrenalink
@Csizmás Kond: Orbáné már az eddigi is sokk volt!
Dr. Felipe
Valamelyik médiában említette zorbánc elvtárs hogy ő 25 évre tervez. Tehát ha 2010 től számítjuk akkor az 2035.
Gondolom 2035 re tervezi kiépíteni a fasiszta államgépezetet és amilyen jó ütemben, ellenállás nélkül halad sikerül is neki még lehet hogy előbb is végez mert azért zorbánc elvtársnak is van egy ellensége amit nem tud legyőzni. Ez az idő. Az idő vas foga azért zorbánc elvtársat is kikezdi nem lehet mit tenni ellene.
Nos mikor már végez a fasiszta terrorállam létrehozásával akkor már csak egy lépés marad hátra hogy gazsi a trónörökös örökölje a nagy művet.
Hát bizony erre is fel kell készülnünk legrosszabb esetben de remélem nem lesz igazam.
excep
Orbanazt szeretne. Szerintem a nep meg nem
lajospapa
"Akármilyen kedves vendég, három napra untig elég!"
Eme bölcs mondás a hatalomgyakorlókra is igaz. Minél több a hatalomban töltött idő, annál jobban elvész a politikus realitásérzéke, másrészt nem lát ki az őt körülvevő istenítők gyűrűjéből, egyre inkább elfelejti honnét jött, csak az érdekli, hogy céljait elérje. Természetesen azt mondja e cél az ország megmentése és felemelése. És mi van, ha téved?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.