Lendvai Ildikó a Gyurcsány-párttal való összefogást sürgeti. A volt szocialista pártelnök szerint elkerülhetetlen, hogy az MSZP, az Együtt–PM és a Demokratikus Koalíció legalább arról megállapodjon a jövő évi országgyűlési választások előtt, hogy nem indítanak egymás ellen jelöltet az egyéni választókerületekben. Lendvai Ildikó úgy véli, csak így van esélye a baloldalnak arra, hogy elérje a kormányváltást.

Forrás: mno.hu
Feltöltő: SwordFish
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

59 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Vizual
@SwordFish: Neked nem kell rájuk szavazni. Sőt ! ha megtudom kikérem magamnak. Ez a baloldal, hibái és problémái ellenére mindig is az emberekért tett. Igaz sok hibával. Nem gazdagodott meg egyetlen egy politikus sem a Parlamenti munkából, vagy éppen baráti alapon a Miniszterelnöktől, három év alatt.
A FIdesz t lehet újra választják, de azért nem fog a bal oldal becsődölni. Csak figyeld a híreket és tudni fogod, hogy az értelmes embereknek mi nem tetszik. Nem rólad beszélek !
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
sbl
@F_Viktor: Úgy látszik a "tolerancia" - mint fogalom - állandó emlegetése az egyik mániád. (Mint úgy általában a magtokfajtáknak...) Kértem én, hogy "toleráns" legyél velem szemben.

Ha még mindig nem jöttél rá a beírásod önellentmondására, akkor sajnállak.
F_Viktor
@sbl: Titeket tolerancia nélkül lehetetlen kibírni, ha mi nem lennénk, akkor nem sokan állnának veletek szóba.

Az előjel váltás magyarázatára még mindig várom válaszod!
sbl
@F_Viktor: Felőlm úgy "bírsz ki" ahogy akarsz. "Toleranciával" vagy nélküle. A magánügyed.
F_Viktor
@sbl: Nem tudtál meglepni, vitában nagy zérók vagytok. Hazugságot bedobni, fröcskölődni, megosztani, gyűlöletet kelteni tudtok. Eszembe jut olyan is, mint, hogy lételemetek a harc, de ebben is sunnyogtok, mert a védtelenekkel (mint a rokkantnyugdíjasok) és azokkal mertek szájkaratét vívni akikről tudjátok, hogy nem lőnek vissza (mint pl. az IMF). Mivel minden kommunikációtok a hazugságokra épül, ezért harcolni sem tudtok az igazságotokért. Itt (is) elbukjátok a szabadságharcosokhoz, hősökhöz való összehasonlítást.
sbl
@F_Viktor: Nem értem miféle "harc"-ról irkálsz, de nem is fontos.
Majd kedvenc Ildi nénid, meg Laci bácsid intézi a dolgokat.
És remélem hogy 2014 -ben igaz lesz - némi módosítással - erre a mostani ál-baloldali bandára az Internacionálé refrénje:

"Ez a harc lesz - helyett - VOLT a végső"...
Erre a dolgok mostani állása szerint különben igen jó esély van!
magyarbakancs
@F_Viktor: Köszönöm van elég nem kell több.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.