Az Egyesült Államok elítéli a Horthy-szobor vasárnapi avatását, és szükségesnek tartja, hogy a legmagasabb rangú magyar vezetők is határozottan és egyértelműen ítéljék el a történteket.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nahát
Mi is szükségesnek érezzük , hogy a lehalgatási botrány miatt a legmagasabb rangú amerikai vezetők is határozottan és egyértelműen ítéljék el a történteket. Majd utána lehet okoskodni ,addig shut up!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
silber13
@nahát: Hotrhy féktelen kommunista gyűlölete előrevetette árnyékát a hadbalépésnet! Ugyanakkor bedőlt a hitleri szövegeknek, hogy oroszországot megesszük, igaz kissé nagyobb a falat, de megesszük! És hadat üzent az USÁ-nak, cserébe a nyakunkba kaptuk a B-17 és B-24 kötelékeket, és Szolnok, Debrecen, Csepel , Almásfüzitő támadásait. A P-51 D Mustangokról nem is beszélve.
Január
"Közölte, ő sem rendelkezik azzal a tudással, amellyel biztonságosan megítélheti a korszakot, amelyben szerinte jó néhány vállalhatatlan és vállalható dolog is volt."
mondta a miniszterelnökségi államtitkár.
Éppen ezért szükséges lenne a Horthy korszak mérlegretétele a történészek által, hogy mindenki tudja magát mihez tartani. Vagy, ha ez még túl bonyolult, jegeljék a témát...
Felesleges feszültséget a szítani!
coyote3
@nahát: Valóban igazad van. Így Horthy küldött haláltáborba több százezer embert...
coyote3
@martinpalermo: Látod megint csak a mocskolódásra futotta Tőled. Ha már tudásod és érveid nincsenek...
Yoda69
@nahát: 21:48-ra
Eppenseggel le is mondhatott volna, es a lakossagot felszolithatta volna az onkenyes ellenallasra, magyarul partizankodasra. Igy is lettek volna aldozatok, de nem annyi, amenyit horti balfaszsaga kovetelt. 400.000 magyar zsido deportalt, kozel 200.000 katona halala a Donnal, es meg tobb szazezer civil aldozat.
A nemetek csak a magyar hatosagok es a nylasok segitsegevel tudtak rendet tartani az orszagban. Ha ellenallunk, nem lett volna erejuk ujabb harci egysegeket kuldeni.
sokanvagyunk
Mikor határolódott el az USA egyetlen volt elnökétől is?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.