Morvai Krisztina szerint alaposan meg kellene vizsgálni, hogy az Európai Unió, a nyugati világ értékrendje miben különbözik a kommunizmustól, ha egyáltalán különbözik, mert véleménye szerint ugyanolyan „balettelőadás”, színjáték mindkettő.

Forrás: pestiriport.hu
Feltöltő: Sede
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Sede
mélyen egyetértek Morvai Krisztinával ebben a kérdésben.
sokanvagyunk
Azért van egy kis különbség... - a felső tízezernek 100x több "illetmény".
JAJMÁR
Megvizsgálni? Ugyan már! Mit akar ez a nő megvizsgálni? Igen, alaposan meg kell vizsgálni hogy a jövőben kiket küldünk a Parlamentekbe!
Sede
@JAJMÁR: a magyar választók 23 éve folyamatos melléfogásban vannak e téren.
JAJMÁR
@Sede: Szerinted milyen elképzelése lehet ennek a nőnek a "tökéletes" világról? Ami nem kapitalizmus, nem kommunizmus, nem az Eu., és valószínű, nem demokrácia?
(Ez az ember pedig nem tett le az "asztalra" semmit, amitől én hinnék neki. Azért viszont tett, hogy ne higgyek.)

Nincs "tökéletes" rendszer, mindig, mindegyiknek voltak és lesznek hibái. Mindig lesznek olyanok, akik kihasználják és nagyító alá veszik ezeket a hibákat, hogy saját hatalmi érdekeiknek megfelelően befolyásoljanak embereket.
Csak azért, mert szembesültünk a hibáinkkal, nem kellene eldobni azt, amit végre elértünk, a hibákat kellene kijavítani.
Nem az Eu. az ellenségünk, hanem mi saját magunk. Igen, alaposan meg kell fontolni, hogy kiket küldünk a Parlamentekbe, és le kell váltani azokat, akiket csak a saját önérdekük vezérel.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.