Ha eddig nem lett volna nevetséges a Magyar Szocialista Párt, akkor most már igazán azzá tette magát. Mesterházy Attila pártelnök mellé tanácsadó testületet állítanak, hogy ne csináljon több hülyeséget. Ez a párt az elmúlt három évben elveszítette azt az arcát is, amely volt neki. Mesterházy alkalmatlanságával abban a pillanatban tisztában lehetett mindenki, amikor kinevezték. Igaz, valamire való politikus nemigen vállalta volna el az elnökséget akkor, amikor ő két kézzel kapott utána. Ha mégis, akkor fajsúlyos politikus elkezdte volna újraépíteni a párt ideológiáját, arculatát, belső demokráciáját, szakmai holdudvarát, szürkeállományát. A bajt tetézte, hogy Mesterházy maga is érezte, túl nagy a cipő. Ahelyett, hogy elfogadta volna saját képességeit, és szerényen nem akarta volna többnek mutatni magát, mint ami, elkezdte a látszathoz igazítani a valóságot. Neki látott fújni egy luftballont, amely várható volt, hogy egyszer kilyukad.

Forrás: nepszava.com
Feltöltő: Sede
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Sede
kicsit hosszú, de annál érdekesebb írás.
nehéz vitatkozni vele: az mszp-nek annyi.
kicsinálta saját magát.
Vizual
Ne vigyük túlzásba. Mesterházy alkalmatlansága nyilvánvaló. és az is igaz, hogy van még egy két ember akinek a nyílt színről hátrább kellene vonulnia.
bencemacska
Ritkán adok igazat Bartus Lászlónak, most viszont minden szavával egyetértek.
sbl
Az agyon botoxozott Ildi néni és az örökösen ráncolt homlokú Laci bácsi egyenesen a megújulás szimbólumai...
Szóval - egyelőre - kérek két fél kisüsti barackot, meg egy literes korsó Aranyászokot!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.