A gazdasági növekedést a harmadik negyedévben már a belső kereslet és beruházások is húzták – vagyis egészségesebb növekedési szerkezet irányába indult el a magyar gazdaság – értékeltet a reggeli KSH adatot Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter sajtótájékoztatóján. A gazdasági növekedést a harmadik negyedévben már a belső kereslet és beruházások is húzták – vagyis egészségesebb növekedési szerkezet irányába indult el a magyar gazdaság – értékeltet a reggeli KSH adatot Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter sajtótájékoztatóján. Mint ismert a II. negyedévben 1,7 százalékkal nőtt a magyar GDP a KSH adatai szerint a tavalyi harmadik negyedhez mérten, míg az előző negyedhez mérten 0,8 százalékos volt az növekedés. A gyenge első félév miatt az első háromnegyed évesített növekedése így alig fél százalékra (naptárhatással igazítva 0,7 százalékra) rúg a KSH reggeli közlése szerint.

Forrás: Napi Gazdaság
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

coyote3
Milyen belső keresletről beszél ez a szellemi rokkant??? A most megnyitott gyarmatosó pénzcsap pörgette fel a gazdaságot...:)
DR Eric CARTMEN
Mit szívhat ez a szerencsétlen? Kipróbálnám !
excep
ez normális??? a nyomorból ki sem látszik az ország van egy réteg aki rohadt jól él a többi meg tengödik még ha van munkája akkor is mert pofátlanul keveset fizetnek a cégek a melósnak!! a bajnai alatt sokkal jobb volt!!! rezsi csökentés??? én azt mondom ne csökentse a rezsit de adja vissza az adójóváirást
Desischado
Hinnye, a nemjóját! Ennek elgurult a gyógyszere! Fusson valaki az orvoshoz! Alakulunk ugye, mint púpos gyerek a prés alatt, épp csak a fenekünk látszik ki a gatyából! Vagy én vagyok vaksi, mert én ugyan semmit sem látok ebből a nagy javulásból! Gyerekek, mit gondoltok, melyikőnknek kell sürgősen dokihoz menni, nekem, vagy a Vargának?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.