Továbbra is nagy titkolózás övezi a floridai konferenciacsapatot, dacára annak, hogy az állítólag nem közpénzből van kint Amerikában – írja a Blikk.

Pajna Zoltán alpolgármester és Szekeres Antal jegyző a hivatalos tájékoztatás szerint saját zsebre ment ki a napfényes Floridába, de Litauszki Róbert, a városi tulajdonú Debreceni Vagyonkezelő Zrt. vezérigazgatója és Csonka Tibor, a Debreceni Hőszolgáltató Zrt. vezetője is most van szabadságon, illetve külföldön.

Titkolják, ki állta a vezetők floridai útját

A Blikk információi szerint ők is tagjai a 15 fős csapatnak, amely ma tér vissza Magyarországra. És az a Nyíri László is, akinek a Facebookra rövid időre feltöltött, majd hirtelen letörölt „floridázós" képei nyomán kirobbant a botrány. Ő a Miskolci Hőszolgáltató Kft. vezetője, ahova Debrecenből került.

A polgármesteri hivatal szerint senki nincs szervezett úton, az Amerikában tartózkodó a szabadságuk terhére, önköltségből utaztak oda. A Miskolci Holding Zrt. pedig azt a választ adta, nincs tudomásuk arról, hol tartózkodik a vezérigazgató.

30 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nakimaga
"az a Nyíri László is, akinek a Facebookra rövid időre feltöltött, majd hirtelen letörölt „floridázós" képei nyomán kirobbant a botrány."
--mindig akad egy a gyöngébbnél is gyöngébb láncszem ! :)
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Gyuri Géderről
@Desischado: Ha a debreceniek tudnák, ki az a Kósa, akkor 2010. - ben nem nyert volna 2/3. - al. Vagy, majd meglátjuk, mit tanultak az elmúlt három évben.
qxy
Én tudom ki pénzelte , Szerintem a focisták!
tele vannak pénzzel, Mert egy olyan csóka pénzeli a focistákat aki " szarik az országra"
tromzo
Majd megneveznek egy dohánymutyis gazdag támogatót, aki felvállalja újabb négy - öt dohányboltért vállalja a támogatói szerepkört. Szemetek, szégyen, hogy még hagyjuk.
sport50
debrecennek(kósa!) akkora adóssága van,hogy gondolták,ezen már nem múlik!!!már megint össze-vissza beszélnek,gondolják nekik mindent lehet,úgy is a vezérük elintézi.
kukac50
A magyar adófizetők forintjain dőzsöltek a szemetek.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.