Továbbra is nagy titkolózás övezi a floridai konferenciacsapatot, dacára annak, hogy az állítólag nem közpénzből van kint Amerikában – írja a Blikk.

Pajna Zoltán alpolgármester és Szekeres Antal jegyző a hivatalos tájékoztatás szerint saját zsebre ment ki a napfényes Floridába, de Litauszki Róbert, a városi tulajdonú Debreceni Vagyonkezelő Zrt. vezérigazgatója és Csonka Tibor, a Debreceni Hőszolgáltató Zrt. vezetője is most van szabadságon, illetve külföldön.

Titkolják, ki állta a vezetők floridai útját

A Blikk információi szerint ők is tagjai a 15 fős csapatnak, amely ma tér vissza Magyarországra. És az a Nyíri László is, akinek a Facebookra rövid időre feltöltött, majd hirtelen letörölt „floridázós" képei nyomán kirobbant a botrány. Ő a Miskolci Hőszolgáltató Kft. vezetője, ahova Debrecenből került.

A polgármesteri hivatal szerint senki nincs szervezett úton, az Amerikában tartózkodó a szabadságuk terhére, önköltségből utaztak oda. A Miskolci Holding Zrt. pedig azt a választ adta, nincs tudomásuk arról, hol tartózkodik a vezérigazgató.

30 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nakimaga
"az a Nyíri László is, akinek a Facebookra rövid időre feltöltött, majd hirtelen letörölt „floridázós" képei nyomán kirobbant a botrány."
--mindig akad egy a gyöngébbnél is gyöngébb láncszem ! :)
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
lópicigáspár
Mit titkolnak rajta!? Hát az adófizetők! :-(
Nakimaga
"az a Nyíri László is, akinek a Facebookra rövid időre feltöltött, majd hirtelen letörölt „floridázós" képei nyomán kirobbant a botrány."
--mindig akad egy a gyöngébbnél is gyöngébb láncszem ! :)
bretagne
Mindenki számára egyértelmű, honnan van rá pénzük! Mi a fenét titkolóznak?
hallgatag
A saját jövedelmükböl is utazhattak VOLNA, ha hülyék lettek VOLNA !!
De sokkal jobb a lopott, mások által befizetett pénzeket elnyaralni !!!
Annak idején czombasanyika -direkt kisbetüvel ! -is elfelejtette beirni a vagyonnyilatkozatába, hogy több háza van, és abból többet bérbe ad...
Mindig utána derül ki a turpisság !!! Jellemtelen, csaló, tolvaj bagázs !!!
Mobil123
Ki? hát Kósa ? miből ? Hát mivel akad ott beruházás elég , így futja bármelyikből .
coyote3
Debreceniek? Akkor valami %-ból lehet...
Senara
""A polgármesteri hivatal szerint senki nincs szervezett úton, az Amerikában tartózkodó a szabadságuk terhére, önköltségből utaztak oda. """...Lapunkhoz eljutott az az információ is, miszerint Kósa Lajos debreceni polgármester a botrány kirobbanása után arról rendelkezett: utólagosan számlázzák ki a résztvevőknek az út költségeit.""..." Mr 20% rendelkezett a magánutazást ki kell számlázni nekik :-)))
magyarbakancs
A pénz állt mögötte mert pénz nélkül sehova se mész.
bundi
utólag kiszámlázzák, hogy senki se tenesse szemrehányást miatta , majd egy hónap múlva megkapják ennek legalább kétszeresét prémiumnak, ( természetesen az adófizetői szponzorációból ) és mindegyikük jól jár.
Hellcat
Pedig nem nehéz a válasz...csak 2 betű...MI
genyó kapitány
Ne legyetek már rosszindulatúak.
Nyilván mindegyikük a nettó 47.000.-Ft ból spórolta össze.
nyanya001
Majd a Budai ... az majd kivizsgálja ! :))
human
Vajon, ha nem derül ki az utazás akkor is saját pénzen mentek ki? Lehet, hogy a többiek is azért nem tudnak nyilatkozni, mert még papirozzák a költségeket?
kiskutyauto
Az orbánmaffia almaffiája, a kósamaffia is jobban teljesít...lopásban csalásban hazaárulásban... hajrá orbanisztán hajrá abszurdisztán
hallgatag
@Senara: Ha ez igaz lenne, az maga lenne a legnagyobb szo...ás !!!
hallgatag
@bundi: Vagy már az utazás elötti napon felvették
a megérdemelt jutalompénzt ...
mariaberta
Önköltségből? Mióta hívják ezt önköltségnek?
outsider
...és a magyarok, magyarország tényleg jobban teljesít, még a rászorulók üdültetésére is futja az adónkból:)
Desischado
Kósa Lajost nem kell bemutatni senkinek sem, de főleg a Debrecenieknek nem! Vajon miből voltak kint? A képek hirtelen eltüntetése, a nagy titkolózás nem definiálja ékesen, milyen pénzből? Megkezdődött a karácsony, ezek szerint! Mármint a vezetőknek! Szemét banda!
Yoda69
Szerintem ez sem csapja ki a biztositekot a pontagyu fideszeseknel. Oket nem zavarja ha partarsuk kozpenzbol megy nyaralni, mert abban a tudatban elnek, hogy talan jovore majd ok utazhatnak kozpenzbol. Ez a tipikus lenini kommunista szemlelet, ami a mai fideszben uralkodik.
szablyafűrész
Mit várunk, amikor a vonatkozó törvény szerint a közérdekű adatokat kérelemre ki kell adni, de Mutyisztánban még ezeket is ki kell perelni ! A középkori rabló hadjáratok hétvégi dzsemborik voltak mutyisékhoz képest !
F_Viktor
Várom mikor nyílik ki a Zemberek zsebében a bicska...
Gyuri Géderről
@Desischado: Ha a debreceniek tudnák, ki az a Kósa, akkor 2010. - ben nem nyert volna 2/3. - al. Vagy, majd meglátjuk, mit tanultak az elmúlt három évben.
qxy
Én tudom ki pénzelte , Szerintem a focisták!
tele vannak pénzzel, Mert egy olyan csóka pénzeli a focistákat aki " szarik az országra"
tromzo
Majd megneveznek egy dohánymutyis gazdag támogatót, aki felvállalja újabb négy - öt dohányboltért vállalja a támogatói szerepkört. Szemetek, szégyen, hogy még hagyjuk.
sport50
debrecennek(kósa!) akkora adóssága van,hogy gondolták,ezen már nem múlik!!!már megint össze-vissza beszélnek,gondolják nekik mindent lehet,úgy is a vezérük elintézi.
kukac50
A magyar adófizetők forintjain dőzsöltek a szemetek.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.