- Mi azt kértük számon a román edzőn, hogy folyamatosan azt kiabálta a pályára, hogy „tartsatok rá” (az ellenfél lábára - a szerk.) - mesélte Varga Attila, a Soroksár vezetőedzője. - Ez egyszer meg is történt, és orvosi leletünk van róla, hogy a kapusunknak milyen sérülése keletkezett. Mi felelősségre vontuk, hogy azért ilyenekre nem kéne buzdítania a játékosait, erre ő visszaszólt nekünk, hogy „Ti hülye kis rohadt magyarok, nektek nem való a kemény, férfias játék, menjetek el sakkozni, mert ti magyarok nem vagytok kemény emberek! Arra vagytok jók, hogy simogassanak titeket!” Erről hanganyagunk is van. Ezután én felelősségre vontam, hogy amíg Magyarországon a magyar emberek kenyerét eszi, és itt kapja a fizetését, addig ne beszéljen így a magyarokról.

Forrás: pestiriport.hu
Feltöltő: Sede
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

gabrella
@Sede: Azt kellene jól pofán vágni aki idehozta ezt a csőcselék románt!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Sede
@gabrella: ebben nagyon igazad van! a hócipőm tele van már velük.
Kala Majka
Az ellenség betelepítése tehát már a sportban is végetért.
Sede
@Kala Majka: még zajlik a folyamat, sajnos.
Desischado
Ilyen mentalitással takarodjon vissza, oda, ahonnan jött! Igaza van Gabynak, azt kéne pofán vágni, aki idehozta ezt a barmot! Gaby, már észrevettem, hogy sokszor egyezik a véleményünk! Szia!
dömdödöm
Rossz ötlet volt ide beengedni a románokat mégpedig azért mert évszázados utálattal vannak velünk szemben ez tisztán látszik ebben a focis megnyílvánulásban is . Jó lenne elkezdeni visszab@szni őket oda ahonnan jöttek :-(
dömdödöm
Popovics Ladislau Pavel ! Mennyé szépen haza bukareatbe a 3,14 csába az első induló ökrösszekérrel :-( :-( :-(

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.