A Negyedik Köztársaság Párt (4K!) a marihuána teljes körű legalizációja mellett száll síkra, mert szerintük ennek sok társadalmi haszna lenne - közölte Istvánffy András, a párt elnöke a Belügyminisztérium épülete előtt tartott pénteki sajtótájékoztatón. A pártelnök a marihuána saját és kereskedelmi célú termesztésének, valamint árusításának törvényessé tétele mellett több érvet sorolt fel.

Forrás: mediatica.ro
Feltöltő: farczadi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

29 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Feraj49
@dash: tegnap 17,54-re.Kedves @dash ! Oly annyira tisztában vagyok vele,.hogy előadásokat tartok "disco"-balesetekről,azok bekövetkezésének okairól .Így ehhez kapcsolódóan a kábítószerek fajtájáról és azok hatásairól is .Oldalakat írhatnék,családi tragédiákról de nem teszem.Nem kívántam taglalni a legális és az illegális drogokat.Az orvosi célra engedélyezetteket sem . Közös jellemzőjük,hogy mindegyik komoly pénzbe kerül,és ÁRTALMAS az egészségre. Használatukra -a fiataloknál- először baráti társaságokban kerül sor,és az egyén- baráti biztatásra- legtöbbször saját akaratából szokik rá.
Nem kívánok többet hozzáfűzni.
Talán két "érdekességet" megemlítek ! Tudtad-e,hogy egyes kutyatápban olyan adalék anyagok is kerülhetnek -"ízfokozóként"- melyre a "kedvenc" kutyus ha rászokik nem is fogad el más táplálékot.
Második:
Volt már rá példa - szerencsére nem hazánkban-,hogy gyerekeknek nyalókába kevertek "anyagot" kis mennyiségben,és az iskolai szünetekben először ingyen adták , majd később pénzért árulták azokat.Hála az éber pedagógusoknak lebuktak.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
ila51
@sbl: viszont a Diószegi utca , ahova a TEK is flexxel jár itt van a szánkban , a többit nem is említem ...Kőris , egyebek ...szinte a szagát érezzük a sok lóvénak :(
Január
@A Tündik bündije: "A fű felelős fogyasztása bizonyítottan pozitív hatással van egy csomó betegségre, a zöld hályogtól kezdve az asztma bizonyos formáin keresztül a különböző gyomorbántalmakig. Fájdalomcsillapító hatású is."
A felsorolt bántalmakra van más "gyógynövény" is, még csak gyógyszer sem kell, aminek millió mellékhatása van.
Feraj49
Az "ellenvéleményen" lévőknek javaslom olvassák el a cikket a Propelleren,mely címe:"Rosszul lett a fűtől mentőt kellett hívnia"
kamazuka
A szabad üzemanyag használatot legalizálnák végre!
dash
@Feraj49: 5 éve vagyok fogyasztó de soha nem voltam rosszul tőle nem, hogy még mentőt hívni(nyilván egy olyan dílertől vette a cuccot aki szarik rá mit ad el a vásárlónak csak vigye). Én csak azt nem értem hogyan tartasz bemutatókat a drogokról ha még nem volt tapasztalatod velük?
De én itt be is fejeztem, birka nép a magyar... nézzétek csak a tévét higgyetek mindent el a médiának:) gratulálok!
na peace
sbl
@dash: Ami késik az jön!
De hát a te dolgod.
Csak az a gondolat idegesít, hogy amíg veled fognak vesződni, addig esetleg mehetnének egy infarktusos beteghez is a mentők és megmenthetnék.
Infarktust ugyanis az emberek általában nem az idióta fogyasztási szokásaik miatt kapnak ellentétben a drogosok rosszulléteitől!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.