Minimum 5, de akár 500 millió forintra is büntethetik annak a vegyesboltnak a tulajdonosát, ahol az adóhivatal ellenőrei cigarettát kaptak. Cigarettát júliustól csak trafikban lehet árulni. Az adóhivatal két munkatársa bement egy vegyesboltba Zala megyében, kértek két doboz sört és egy doboz cigarettát. Az eladó kiszolgálta őket, ez lett a veszte. Cigarettát ugyanis július 1-jétől már csak trafikokban lehet árulni. A vegyesboltban engedély nélkül árulták a cigarettát, ráadásul még nyugtát sem adtak róla (ami logikus, mert ha adnak róla, akkor a bizonylat buktatja le a vegyesboltot). A sör eredetét sem tudta igazolni az eladó, derül ki a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) közleményéből.

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

jancsik68
A kis bünöst elkapják,a nagyot megjutalmazzák!Okos ember tudja,hol vegyen sört és cigit.S az okos boltos is fel tudja ismerni,ki a strisici!Vigyázni kell a keresztény álszentekre,mert ők minden ajasságra képesek,pénzért.
hallgatag
A NAV inkább a saját " üzletét " ellenörizné...A multimilliós adócsalókat
a CBA környén...vagy az már ad acta ???
Egy ilyen boltot naponta is büntethetnek több millióra, soha nem lesz
behajtható...és a keleti környékén soha nem fogynak el az ukrán
csempészek teherautónyi árui 400 HUF-ért !!!
Nakimaga
Álmodik a NAV,ha ekkora összegekről beszél !
Ez az adat a "bevételi" oldalra firkálva tévesen azt súgalja már megint,hogy Magyarország jól teljesít !
Desischado
A Nav is jobban tenné, ha a nagyhalakkal foglalkozna! Meglett az eredménye a mutyinak, meg az áremelésnek! szemét dolog, hogy a kisembereket ítélik el! De az eladó is hülye volt, mert idegeneknek nem adnék semmit!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.