Sem az MSZP, sem a Fidesz nem akarja átvizsgálni a NAV-ot, ami Ángyán József és Schiffer András szerint nem véletlen. A hivatal egy volt munkatársa korábban arról beszélt: nagyobb hazai cégek és multik évente több mint ezer milliárd forint értékben csalnak adót, amihez kormányzati körök támogatásával az adóhatóság is asszisztál. A NAV még azon nyomban, egy hétvége alatt átvilágította magát, és megállapították, hogy nem történt mulasztás. Most a Fidesz-KDNP az MSZP-vel karöltve akadályozta meg, hogy vizsgálóbizottság alakulhasson az ügyben.

A volt fideszes, jelenleg független képviselő Schiffer Andrással, az LMP frakcióvezetőjével közösen a múlt héten kezdeményezte egy olyan parlamenti bizottság felállítását, amelyik a NAV-ról megjelent hírek miatt folytatna vizsgálatot. Ennek megakadályozásáról beszél Shiffer a fenti videón.

Ángyán József szerint a Fidesz-KNDP és az MSZP magatartása azt bizonyítja, hogy egy "néhány tucat gazdasági szereplő által irányított maffiahálózat kisajátította a politikát", és a két politikai oldal csak ennek a maffiahálózatnak a "délelőttös és délutános műszakjai". "Mi más indokolhatná, hogy egyik oldal sem támogatja ezt a vizsgálóbizottságot?" – tette fel a kérdést.

64 hozzászólásarrow_drop_down_circle

F_Viktor
Józsi'bá, ott ültél köztük, részt vettél olyan (titkosított?) kormányüléseken ahol sem hangfelvétel, sem jegyzőkönyv nem készült, nálad jobban "külső" szemlélő nem tudhatja, hogy milyen összefüggés van kormány és a maffia között!
Persze nálunk ez szinte művészi fokon áll - ebben megelőzve az egész EU-t -, hiszen a 2/3 ott abban a nagy épületben törvényerőre emelte a maffia-működést!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kukac50
@F_Viktor: Olyanokra akik nem értenek egyet Orbánnal és a Nép érdekében képesek szólni, és nem nyomják a gombot mindenre mint a hűje gyerek.
bukfenc
@F_Viktor: Egy közös van bennünk szerintem - A BAJNAI !
Számomra azért etalon, mee nem a politikán, hanem a gazdaságon keresztül közelíti a problémákat mo-n..

A politika szubjektív, a közgazdaságtan objektív.
Gondolom ez mindenre magyarázat!!
bukfenc
@F_Viktor: Engem nehéz lenne Che-hez hasonlítani, nem vagyok politikusi alkat :

Pedig azt hittem, -amolyan -csevegera-kasztrómajszter lehecc :))

Máá külsőre!! :))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.