Új tulajdonoshoz került a TV2. Az ország második legnagyobb tévécsatornája állítólag egy, a Fidesz gazdasági holdudvarába tartozó befektetőé lett. Az adásvételt már mindenki kész tényként emlegeti a Róna utcában. A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság gyorsjelentése szerint októberben a TV2 Tények című műsorában a politikai hírek közel 5 százalékában foglalkoztak a kormánnyal, mintegy 50 százalékában pedig a Fidesszel.

Forrás: pestiriport.hu
Feltöltő: Sede
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Hellcat
Na a média törvény óta csak simán befogták a pofájukat a TV2 nél most majd elindul ott is a jobboldali aljadék propaganda...ezek után merje rá mondani bárki is, hogy "vörös kettes".
Sede
@Hellcat: már elindult októberben az ajándék propaganda, benne van a cikkben, hogy a fidesz szerepelt kimagaslóan a legtöbbet a tv2 hírműsorában.
Hellcat
@Sede: TV ből ma magyarországon szigorúan tilos informálódni mert akkor csak a jobbos igénytelen propaganda fog a nyakába hullani...aminek jelenleg is tapasztaljuk a hatásait.
Sede
@Hellcat: a baloldal meg annyira hülye volt, hogy nem tudott egy jól működő médiabirodalmat felépíteni magának.
sokáig fogják inni ennek levét.
Hellcat
@Sede: A bal oldal nagyon régen elcseszte már...nem vette fel a fideszes rágalmazós mocskolódós stílust és csak nyelte a békát több éven keresztül...hiába nyerték a pereket helyreigazításért addigra már olyan sok helyen nyomatták a fideszes szardobálást hogy mindenkinek az agyába égett. Most kezdenek rájönni, hogyan is kéne ezt csinálni...bár még most is gyerekcipőben vannak a vérbeli szarkeverő rágalmazó fideszes propagandához képest. Pedig dunát lehetne rekeszteni azokkal az esetekkel amikor a fideszről kiderült, hogy lop csal hazudik csak egyszerűen nem hallani róla sehol...itt az interneten maximum. A sok agymosott meg észre sem veszi az olyan híreket ami kompromittáló lehet a fideszre nézve...nézd csak meg azt a cikket ami arról szól, hogy a kurva fociba megint belenyomott a cigánypáva 5 milliárdot...messziről elkerülik. Bezzeg amikor lehet szidni a szocikat...hajajj...habzó szájjal fröcsögnek úgy hogy fogalmuk sincs az egészről...Ott van például a cikk, hogy a gyuresz utasítására lőttek a tömegbe 2006ban...alapban véve baromság és rágalmazás az egész, békés tüntetés se volt...arról nem is beszélve, hogy a fidesz nehezményezte az éles lőszer használatának mellőzését...de erről a vak hithű fidesznyik mit sem tud...ő csak fröcsög mert a Magyar nemzetben meg a HirTV-n mást látott...néha sírhatnékom van a mai magyar politikai helyzettől mert fiatal lévén az én jövőmet cseszik el jelenleg a legjobban...de szerintem még a gyerekeim és az unokáim is a mostani rombolás következményeit fogják nyögni...
Sede
@Hellcat: mélyen egyetértek azzal, amit írtál.
a fidesz profin csinálja a mocskolódást, a lejáratást, és ehhez egyre nagyobb médiaháttere is van.
ezzel szemben ott a média nélküli, szétcsúszott mszp, amelynek vezetői pontosan tudják, hogy teljesen esélytelenek 2014-ben.
úgy is viselkednek.
hiányzik a gázrezsó a seggük alól.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.