Legyen-e Horthy Miklósnak lovas szobra – kérdezte az atv.hu parlamenti tudósítója fideszes és kereszténydemokrata képviselőktől annak kapcsán, hogy a Jobbik emlékművet állítana neki a Gellért térre.

20 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nyanya001
Bocsánat !
De férgek vagytok egytől egyig !
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
coyote3
Beszari, megélhetési szavazógépek. Ezek a kormánypárti "képviselők"
lajospapa
Legyen! Mindenütt! Csak írják fel a talapzatára a Don kanyarban elesett áldozatokat és az Auschwitzba meg munkaszolgálatra elhurcoltakat is. Név szerint.
lenhardtibolya
Az utolsó megkérdezett azt mondta, hogy "vitatott személyiségeknek legyen-e szobra?". Nos azt hiszem meglehetősen sok vitatott személyiségnek van szobra jelen pillanatban is. Érdekes, hogy Károlyi Mihály, Horn Gyula szobrával kapcsolatban nem volt ilyen felfokozott helyzet, pedig az ő személyük sem éppen példaértékű.
bretagne
Menjenek be nyugodtan és zárják is jól be az ajtót. Csak ki ne jöjjenek!
Edy Andre
Mekkora egy ótvar, gerinctelen szarbagázs ez, jézusom. Ebből is látszik, hogy nem a Jobbik fingja ezeket a bűzöket ide 10 éve, hanem a Fidesz.

Nem elég, hogy a gazdaságot teljesen szétverte, de morálisan-kulturálisan is minimum Azerbajdzsán szintjére züllesztené az országot. Hazaárulók ezek a politikusok, és nagy szégyen az egész országra nézve, hogy ilyenek kerültek a Parlamentbe.
mariaberta
Bátor és tisztességes ez az ember, bátornak talán igen, de a többi?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.