lassan tényleg olyan képet mutat, mintha tényleg nem akarnának választást nyerni. Szinte tudatosan rombolva mindent, ami egy esetleges győzelemhez vezethetne. Ami, gazdaságilag lehetne akár egy tudatos választás is. De akkor számot kell vetni azzal is, hogy a 2014-es választás lehet az utolsó esély.

Feltöltő: GeoCravker
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

22 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
F_Viktor
Megértem, hogy az MSZP nem közösködik a Jobbikkal, de ha minden ellenzéki párt tiszta vizet szeretne önteni a pohárba NAV ügyben, akkor miért nem lép vissza a Jobbik, s az MSZP-sek igenjével meg lehetne alakítani a vizsgálóbizottságot. S ez jelezné is, hogy egyik ellenzéki pártnak nincs vaj a füle mögött.
Josla
@F_Viktor: Nehogy már a komcsik manipulálhassák a nemzeti radikális oldalt!!! Nehogy már a komcsiktól kelljen a tisztességeseknek függővé tenniük a parlament működésüket, hogy hozzájuk kelljen igazodniuk!!!
A maszop (és holnap is) a fityisszel együtt most leleplezik magukat. Csalók, mutyizók bandája mindkettő.
GeoCravker
@F_Viktor: A jobbik maximalizálni tudja a retorikai hasznot. Nem lép vissza. Az MSZP utólagos magyarázkodása meg kínossá válik
mszp.hu/hirek/az_mszp_tamogatja_a_nav_ugyet_vizsgalo_bizottsag_munkajat
human
Ez az mszp megint elcseszte. A többség megbocsátotta volna, hogy a NAV-os vizsgálóbizottság szükségességében egyetértenek a jobbikkal. Így meg inkább az igazság kiderítésének ellenlábasaiként tetszeleghetnek. Normális tanácsadóra nem telik, kedves mszp?
GeoCravker
@human: Nem. Valami generális inkompetencia dúl.
F_Viktor
Még egyszer:
Ha a Jobbiknak nincs takargatnivalója, vagy tényleg kíváncsi milyen mutyik mentek, mennek a NAV háza táján, akkor most neki kell lépnie.
GeoCravker
@F_Viktor: Lépéselőnyben van. Azonnal csatlakozott, és az MSZP-n ragadt rajta a visszakozás. A saját csendőrnosztalgiás választói előtt nem fog olyan látszatba belemenni, hogy engedett egy MSZP-s zsarolásnak. S roppant "zseniálisan", vagy inkább genitálisan, Mesterházy is olyan helyzetbe navigálta magát, hogy most már nem írhatja alá arcvesztés nélkül.
Ez a történet innentől nem a Jobbikról szól.
Hellcat
Mintha ez bármit is számítana..."utolsó esély" a nagy fenéket...innen nincs visszaút a fidesz beton már rég megkötött...ez a három év lényegében erről szólt, magukra írtak minden törvényt, megszerezték a médiát, totális a győzelem...meg is mondta. Ellehetetleníti a következő kormányokat...na de rajtuk kívül nem lesz más. Ha kell csalnak ezt is tudjuk, a rágalmazásban pedig nagymesterek...elenyésző ellenzéki médiával pedig esélytelen az egész, az balfasz baloldali ellenzékről nem is beszélve. A fidesz sikeresen kiépített egy új kommunista diktatúrát, a személyi kultusz már meg van a sok birka vakon hisz a cigánypáva minden hazugságának. Ez az ország halálra van ítélve...ha jövőre nyernek és kiléptet minket az EU ből ez a megalomán diktátor majd akkor jöttök rá milyen szar lesz. Nettós tagállamként rengeteg támogatástól fogunk elesni, és a külföldi médián kívül nem lesz kritika...arra meg majd rámondják, hogy "már megint támadnak" aztán kész...Felelősséget nem fognak vállalni, 10 év múlva is minden a szocik hibája lesz. Nagyon remélem, hogy nem fog bekövetkezni ez a jóslat, de jelenleg nagyon úgy néz ki, hogy ez elkerülhetetlen. Ha ez bejön akkor csak a civil lázadás vethet ennek véget (amit a TEK és az egyéb magánhadseregek csírájában fognak elfolytani) de inkább fognak elköltözni külföldre mint már eddig is sokan tették. A fiatal elmegy az öreg aki már nem termel javat az marad mert neki már mindegy, meg marad a sok naplopó etnikum...aztán majd akkor kíváncsi leszek ki termeli meg a politikusi fizetéseket meg a segélyeket...Aztán akkor lehet békemenetelni ha beledöglötök is nem lesz jobb...Qrbán és a haverok élnek majd mint hal a vízben a maradék itthon maradt ember meg nyögheti a sok megélhetési senkiházi és ingyenélő etnikum juttatásait. DE NE LEGYEN IGAZAM!!!
GeoCravker
@Hellcat: Jelenleg is zajlik a társadalom szociális abortusza. 10-15 év mulva Záhony és Hegyeshalom között csak a zacc marad. Képzetlenek, immobilak, ssegélyre szorulók.
Meg néhány kalandvágyó.

Addigra a sok tahá hungarista is rá fog jönni, hogy nekik kell majd árkot ásni. Mert aki gépet tudna tervezni, működtetni, az külföldön lesz.
F_Viktor
@Hellcat: Ámen! Én is pontosan hozzád hasonlóan látom a jövőt, azzal a különbséggel, hogy kevés lesz a TEK megállítani a népet.
GeoCravker
@F_Viktor: Az ellenzéknek felkellene tudni készülni, hogy keelje az elégedetlenséget. Akár nyer, akár veszít, csak idő kérdése, hogy az utcán kelljen megoldania a problémát. Ez a jelenlegi társasággal nemmegy.
Hellcat
@GeoCravker: A fidesz azt neheztelte hogy a rendőrök miért nem lőttek éles lőszerrel a SAJÁT tüntetőik közé...szerinted akkor az ellenzéki tüntetőkkel mi lenne?
GeoCravker
@Hellcat: Simán lőné a tüntetőket. A neoSA, alias gárda, meg kivonulna. Alighanem igen. Ennek ellenére el fog szakadni a cérna pár éven belül.
Hellcat
@GeoCravker: Szerintem is néhány év és ha bejön amit mondtam akkor csúnya dolgok lesznek itt...
F_Viktor
@GeoCravker: Nincs más társaság, ezek vannak.
Orbán bekebelezte a jobboldalt, vagy tönkretette őket (MDF, Kisgazdák, MIÉP), vagy megvette kilóra őket (szintén MDF, KDNP). Jobbikot lazán ellehetetleníti és kész, ővé a jobboldal.
Balról képtelenek összefogni, minden kis sz*rság miatt büdös neki a másik.
Új pártot, új arcokat kis nyomozgatás után, a szokásos karaktergyilkos taktikával azonnal ellehetetlenítik.
Választáskor csalásra minden lehetőség a kezükben van, még a választási számítástechnikai rendszert üzemeltető független céget is bekebelezték 2010 év végén.

De ha valamilyen csoda folytán a Zemberek mégis megbuktatnák 2014-ben, úgy gondolkodnának, mint én, hogy még a patásra is szavaznék a fityesszel szemben, akkor következik amit @Hellcat írt, a szilárd betonból bármelyik kormányt el tudnak lehetetleníteni. Elég ha csak a költségvetési törvényre gondolsz. Egy év után Áder feloszlathatja az új Parlamentet.
GeoCravker
@F_Viktor: Nem vitatkoztam a pokoli cicával. S Veled sem. Olyan gazdasági aknazárat telepített, ami bármilyen kormányt lehetetlenné tesz működni. A sajátját is. Az utóbbit viszont a neoSA és a TEK-es gépfegyverek fogják védeni.
Rég jártam a Kossuth téren de az FM tetején akkor még mintha ott lett volna az a két padlásablaknak látszó izé, amiből kényelmesen belőhető a tér.
Sede
ez az úgynevezett "baloldal" nem csak hogy nem tud, de nem is akar győzni 2014-ben.
mindent elkövettek a vereségük érdekében az elmúlt hónapokban.
F_Viktor
@GeoCravker: Nem is írtam, hogy vitáznál @Hellcat-el :-)
Nem szeretném a polgárháborút, nem szeretném a vérontást - mivel 8 éve külföldön dolgozok, rengeteg helyen megfordultam -, csak annyit szeretnék, hogy minden magyar éljen úgy, mint azokban a válságban lévő kapitalista országokban amiket láttam.
GeoCravker
@F_Viktor: Én itt élek, és amíg anyám él, maradok, mert idős már kimozdulni. Amúgy sem vagyok háború párti. De sajnos, vagy szerencsére, vak sem.
GeoCravker
@Sede: Igen. Ami szintén lehet racionális. Csak az orszég megy tönkre.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.