Horváth András 14 évig dolgozott az adóhivatalnál (ez volt az Apeh, most úgy hívják, hogy NAV), és hatalmas csalásokat látott. Szólt a főnökeinek, szólt politikusoknak, szólt mindenkinek, de nem történt semmi. Idén ősszel otthagyta a munkahelyét, feljelentést tett az ügyészségen három leállított vizsgálat miatt, és nyilvánosság állt.

Forrás: 444.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Meine Ehre heisst Treue
Az összes semmirekellő bűnözőt egytől egyig fel kellene kötni + teljes vagyonelkobzás.
Kala Majka
No, végre megértettem, honnan a csudából kerül elő az a rengeteg zsebpénz, amiből még a dolgozók bérének nagyobbik részét is ki tudják fizetni.

Bevallóm, eddig fogalmam sem volt róla.

De hiszen majdnem MINDEN CÉG, még az állami cégek is ugyanígy működnek!! Bizony, bizony a legnagyobb közvéleménykutató is zsebből fizeti az alkalmazottait!
kedwes
"Fel lehetne göngyölíteni", de nem akarják. Mert valakinek, ... biztos fájni fog!
kamazuka
Furcsállom,hogy az áfa különbözetekből szerzett milliárdokról nem írt.
Nakimaga
Szólt a bajokról,pedig korrupt is lehetett volna !
Elmarasztalják,pedig Pénzügyminiszter is lehetne belőle !
human
Áruk utaztatása? Úgy rémlik, hogy ezért már tartóztattak le valakit! Ááááá megvan. Stadler Józsefet. Emlékeztek még? Úgy néz ki neki nem voltak őrangyalai a NAV-nál.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.