A hobbilovakat kivonják a forgalomból, a legkisebb lovardákat ellehetetlenítik. Saját lovas stratégiája ellen dolgozik a kormány. Ellehetetleníti a kis, családi vállalkozásként működő lovardákat, a hobbiállatok jelentős részét pedig vágóhídra ítélheti a Nemzetgazdasági Minisztérium új, szigorú rendelete. A lovasok petícióval tiltakoznak.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

öcsi55
Ezzel a rendelettel megint csak a nagyoknak kedveznek,a Lázároknak nem kell ennyi konkurencia.EZ az ujj lovas nemzeti stratégia?Még ma is sok paraszt ember tart és dolgozik lóval,most nem mindegy, hogy ismeretlen származású az a ló vagy egy pedigrés származású, nem beszélve róla mennyivel drágább a tenyésztésük.Ezt az idiótaságot egy rákosi korból vissza maradt lógyilkos találta ki.Emlékezzünk Magyarország egyik legjobb ugró lovára Aranyosra ő is ismeretlen származású volt és milyen sikereket ért el.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
szaboria1
Elolvasva a feltételeket ismerősöm lovardája ilyen . Szerinte azok tiltakoznak akiknek nincs meg edzői képesítésük. Akik lovagoltatni tanítanak azoknak nem árt ha van edzői képesítése. A jó lovardás csak tenyésztésű lovakat vesz.
szaboria1
@öcsi55: Igaz az Aranyos nagyon jó ló volt. Mivel 1944-es születésű volt de ha jól emlékszem volt valami papírja mert a rendőrség állományában volt Kiskunhalason.
dömdödöm
bármit kiötlenek, minden amihez hozzányúlnak omlik mint a kártyavár :-( mindenki meneküljön amerre lát !
kukac50
A Minisztereket és a képviselőket kellene oda küldeni akik ezt megszavazták.
A Magyar az lovas nemzet.
Jankó123
Biztosan a lólány álmára fáj a foguk!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.