Egy, az M1 Híradónak nyilatkozó férfi azt állítja, ő az egyik szereplője a szombaton nyilvánosságra hozott kislétai videónak.

A férfi azt állítja, 10 ezer forintot kapott azért, hogy a kamera előtt azt mondja, pénzért toboroztak közmunkásokat egy Bajnai Gordon elleni tüntetésre. A videó állítólagos készítője ugyanakkor kijelentette: nem fizetett a felvételért, ami alább látható – írja az Index.

A felvételen szereplő férfi arról beszélt, hogy több társával éppen közmunkát végzett, amikor valaki odament hozzájuk azzal, hogy kellene vagy tíz ember a feladatra, de semmi nem kötelező.

25 hozzászólásarrow_drop_down_circle

coni
Hihető, hogy valaki 10.000 Forintot kér egy 3 perces videó felvételért az útszélén úgy, hogy nem felismerhető, de az M1 stúdióba ingyen bemegy. Ráadásul arccal.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
amaramaistanna
@Sede: Ma,amikor a Fidesz kezében van a média 95%-a,nincs más járható út.
amaramaistanna
A felvétel készítője,feltette a facebookra az egész vágatlan anyagot,Egyértelmű,hogy nem megrendelt videóról van szó,s egyértelmű,hogy a beszélgetés se megrendelt,spontán zajlik.A köztévé fideszpártmunkásai gründolnak egy fidesz mosolyért.
infanterist
"A felvétel készítője,feltette a facebookra az egész vágatlan anyagot,Egyértelmű,hogy nem megrendelt videóról van szó,s egyértelmű,hogy a beszélgetés se megrendelt,spontán zajlik"

Én láttam mindkettőt, pontosan miből is lenne ez egyértelmű?
Gyuri Géderről
Egy biztos, bűzlik ez a dolog a fideszkdmp. - től
Desischado
Fejétől bűzlik a hal! Kétszer ugyanezt eljátszani... Nincs más a fityiszesek tarsolyában?
bukfenc
@F_Viktor: Szerencsétlen??? Nem nem - kretén!-

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.